niki_can133 написа:Защо повечето хора със големите шокове карат с много вдигната седалка
niki_can133 написа:Защо повечето хора със големите шокове карат с много вдигната седалка
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
crossenduro2 написа:niki_can133 написа:Защо повечето хора със големите шокове карат с много вдигната седалка
Защото когато шока се сгъне да не удари кола HA седалката. Така мисля де
crossenduro2 написа:Имам Rock Shox Tora 318 Solo Air. Има проблем, но немога да разбера от къде е. Проблема е, че вилката когато е напомпана нормално вместо хода да е 130 мм той е 140мм. Другия проблем е, че този 1 см си ходи нагоре - надолу като луфт. Проблема във въздушната камера ли е или при Motion Control-а ? Да знам къде да разглобявам и умувам. А втулките и семерингите са нови.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:crossenduro2 написа:Имам Rock Shox Tora 318 Solo Air. Има проблем, но немога да разбера от къде е. Проблема е, че вилката когато е напомпана нормално вместо хода да е 130 мм той е 140мм. Другия проблем е, че този 1 см си ходи нагоре - надолу като луфт. Проблема във въздушната камера ли е или при Motion Control-а ? Да знам къде да разглобявам и умувам. А втулките и семерингите са нови.
Не умувай и не мисли! Когато напомпаш въздушната пружина тя сгъва негативната пружина и това е причината да ти се вдигне вилката
...
niki4040 написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=24807
Оста с болтовете ли се продава?
BurNiNg_IcE написа:niki4040 написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=24807
Оста с болтовете ли се продава?
Кои болтове? Оста се продава както я виждаш на картинката - ос + затягащия "болт".
spirov92 написа:Може би стругар/фрезист ще може да ти направи нов болт, който ще ти излезе доста по-евтино от оригинален.
WhiteBeasT написа:Sr Suntour Duro Triple vs DNM VOLCANO
WhiteBeasT написа:2ма приятели имаха тора и 2-те тори се счупиха буквалнокарани бяха по предназначение
![]()
Tora
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта