Физиотерапевт/кинезетерапевт в София

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Физиотерапевт/кинезетерапевт в София

Мнениеот JaVa » Сря Яну 26, 2011 2:37 pm

Здравейте, лятото (Август) след пешеходен преход из Пирин си докарах възпаление на капачките (и на двете) + изкълчен глезен. Ходих на 2 физиотерапевта - единият ме лекува с кортикостероиди (Medrol + Depo medrol). В последствие ми казаха, че това е адски грешно и неправилно ... т.е. патих си и още си патя, защото сега ми се появи алергия от стероидите.

След близо 6м колената все още + глезена си ме наболява. Нямам почти никаква физическа активност, защото позволено ми е само плуване, а в моя регион (долни Лозенец/х. Хемус) не знам читав басейн (може и да има, АЗ не знам).

Моля някой да ми препоръча лекар физиотерапевт / кинезетерапевт, който да ми "продължи" лечението и да ми даде насоки примерно за фитнес да почна да спортувам нещо си, защото не мога да стоя повече седнал повечето време.

Искам да изкажа благодарностите на всеки откликнал на молбата за доктор...
JaVa

Рейтинг: 1205

Re: Физиотерапевт/кинезетерапевт в София

Мнениеот eMcKu » Сря Яну 26, 2011 2:45 pm

:offtopic:
Басейн Спартак.
Басейн Дианабад - хващаш 102/94 от Хемус, возиш се 3 спирки.
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Рейтинг: 2000

Мнениеот JaVa » Сря Яну 26, 2011 2:46 pm

eMcKu написа::offtopic:
Басейн Спартак.

Двата басейна не са ли открити?!? И на -13 градуса (колкото бе днес) там ще е ледена пързалка.
JaVa

Рейтинг: 1205

Мнениеот kvelikov » Сря Яну 26, 2011 3:09 pm

29-та поликлиника (ДКЦ 29).
Д-р Ирен Христова - 0888763105
Това е човекът! :agree:
Като ѝ се обадиш да уговаряш час и т.н., кажи, че си взел телефона от д-р Краси Великов.

Успехи!
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот eMcKu » Сря Яну 26, 2011 7:10 pm

JaVa написа:
eMcKu написа::offtopic:
Басейн Спартак.

Двата басейна не са ли открити?!? И на -13 градуса (колкото бе днес) там ще е ледена пързалка.

И двата басейна са закрити. Но и двата имат и открити на същото място.
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот KiselotoMliako » Пет Яну 28, 2011 1:05 pm

Д-р Хубенов горещо ти препоръчвам, мене два пъти ме е оправял с леки хапчета при предишна "диагноза" остеоартрит, изтъркване на хрущял и капачка на коляното и препоръчано лечение - вътреставни инжекции.
В кинезитерапията в тяхната болница работят 2 соц-лелки и едно момче, които пък ми възстановиха атрофиралите мускули на рамото след грешно назначено 10 дневно обездвижване. За тях нямам база за сравнение, но ме оправиха за 5 дена и бих ги препоръчал.
Ето тук на 7мия етаж се намира, и ако няма промяна в графика преглежда всеки петък без записан час, след известно чакане (1-2 часа) т.к. пред кабинета му често има опашка от 20+ човека.
Преди да отида там четох доста мнения в интернет за него, и единственото негативно беше, че псувал по време на операция и сестрите били нелюбезни. Това на фона на повече от 100 други, писани едва ли не със сълзи на очи, как ги е спасил от инвалидна количка. Аз не съм забелязал такова отношение, но дори и да го има - хич не ми и пука.
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот kvelikov » Пет Яну 28, 2011 1:12 pm

Хубенов също е железен! :agree:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Назад към Други