е на сутринта малко ми
 е на сутринта малко ми   пред очичките...Но е изпитано няма нужда от бъхтане разберьете...
 пред очичките...Но е изпитано няма нужда от бъхтане разберьете... 
 е на сутринта малко ми
 е на сутринта малко ми   пред очичките...Но е изпитано няма нужда от бъхтане разберьете...
 пред очичките...Но е изпитано няма нужда от бъхтане разберьете... 

и в двете посоки ме аплодираха
 и в двете посоки ме аплодираха  Имаше някакви апапи на чешмата страхотни купонджии
 Имаше някакви апапи на чешмата страхотни купонджии   та въпросните младежи много ми се зарадваха.На спускането съответно минах в режим дрифтинг
 та въпросните младежи много ми се зарадваха.На спускането съответно минах в режим дрифтинг  но в последствие след 2 3 чупки изхода беше неизбежен и гравитацията си свърши работата подобаващо
 но в последствие след 2 3 чупки изхода беше неизбежен и гравитацията си свърши работата подобаващо  след което просто публиката избухна
 след което просто публиката избухна  шоуто беше пълно но кратко.Перфектно време за тренировка, пътеката си беше зле.Аз почти винаги си минавам от там и  днес малко успях да карам на горе, но важно е участитето
 шоуто беше пълно но кратко.Перфектно време за тренировка, пътеката си беше зле.Аз почти винаги си минавам от там и  днес малко успях да карам на горе, но важно е участитето  пешаците не спират, целогодишно си джъткат на горе на долу
пешаците не спират, целогодишно си джъткат на горе на долу  няма да се предаваме я
няма да се предаваме я 
 Парка е прекрасно местенце
 Парка е прекрасно местенце  Браво на Келеша ,важното е постоянството.................
 Браво на Келеша ,важното е постоянството.................
 предлагам през Крумово кале че е по гърчаво
предлагам през Крумово кале че е по гърчаво 

направих едно качване до хижата.Спуснах се до долу и после качих Крумово Кале не цялото
 направих едно качване до хижата.Спуснах се до долу и после качих Крумово Кале не цялото  .Някой ще кажат кално е било
 .Някой ще кажат кално е било  поне си струваше бъхтането до горе
поне си струваше бъхтането до горе  тествах Рамщайнчо и съм доволен от работата на окачването
тествах Рамщайнчо и съм доволен от работата на окачването  Този път падане нямаше въпреки лъзгавицата както на долу така и на горе.Имаше по асвалта някакви момчета с колелета за малко ги мернах едното беше с каска, не ми бяха познати физиономийките им поне не бях единствен
Този път падане нямаше въпреки лъзгавицата както на долу така и на горе.Имаше по асвалта някакви момчета с колелета за малко ги мернах едното беше с каска, не ми бяха познати физиономийките им поне не бях единствен

не е Рам
 не е Рам   пусни някой жокер.Повече май шосенце караме аааа
 пусни някой жокер.Повече май шосенце караме аааа  Само си ела такова преходче ще направим само дано шока издържи
Само си ела такова преходче ще направим само дано шока издържи  Да не дойдеш с шосейка, не че е проблем ама ще си го носиш като почне офроуда
Да не дойдеш с шосейка, не че е проблем ама ще си го носиш като почне офроуда 
Келеша написа:Как беше на Боровец.Гледам с двойно окачване ти е байкане е Рам
пусни някой жокер.Повече май шосенце караме аааа
Само си ела такова преходче ще направим само дано шока издържи
Да не дойдеш с шосейка, не че е проблем ама ще си го носиш като почне офроуда
 ТРЕК
 ТРЕК  Ще караме само да си дойда
 Ще караме само да си дойда  поздрави
 поздрави 

s7efcho123 написа:Здраси и аз сам от търговище може ли да се запознаем с някои и аз да покарам колело с вас тази година си сглобих колелото и мисля серизоно да захващам спорта

Пък който има мерак нека заповяда утре вечер в Халбата
 Пък който има мерак нека заповяда утре вечер в Халбата   да прокоментираме предстоящите топли дни.Де що има пилчоци сичкото на педалите
  да прокоментираме предстоящите топли дни.Де що има пилчоци сичкото на педалите  

дават го още по топло сега е 9градуса
 дават го още по топло сега е 9градуса  примерно към 11 00ч среща на поделението и от там решаваме на къде ще отлепяме
 примерно към 11 00ч среща на поделението и от там решаваме на къде ще отлепяме 

. Ta  наското си купих колело ferrini r3 неска адски го окалях защото имаше много кал и го занесох на автомивка където ги измиха,но сега се притеснявам защото от тогава вилката не изкарва масло(смисъл когато я вкарам навътре по тръбите няма следи от масло) и не работи толкова добре моля ви кажете защо става така ,че не разбирам още много  PLS HELP!
 . Ta  наското си купих колело ferrini r3 неска адски го окалях защото имаше много кал и го занесох на автомивка където ги измиха,но сега се притеснявам защото от тогава вилката не изкарва масло(смисъл когато я вкарам навътре по тръбите няма следи от масло) и не работи толкова добре моля ви кажете защо става така ,че не разбирам още много  PLS HELP!  

А за почистването някой път май наистина ще трябва да се срещнем защото аз най много нещо да объркам като я раглобя .
 А за почистването някой път май наистина ще трябва да се срещнем защото аз най много нещо да объркам като я раглобя . 

мисля че всички ще са доволни.Повече паплач означава повече емоции
 мисля че всички ще са доволни.Повече паплач означава повече емоции  

казвам ви от сега не сме чак последните аматьори,но все пак учим се още . Дано да не вали,че май така го дават
 казвам ви от сега не сме чак последните аматьори,но все пак учим се още . Дано да не вали,че май така го дават 
 А дали ще вали дъжд, той ще е краткотраен така че не виждам проблем за карането, голям праз като завали
А дали ще вали дъжд, той ще е краткотраен така че не виждам проблем за карането, голям праз като завали  хем ще е по кално.Както казва един познат ще се приберем като диви свини
 хем ще е по кално.Както казва един познат ще се приберем като диви свини 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта