emoonthemove написа:Много красиви снимки и местаКолелото също е хубаво. Между другото, някои от местата са ми познати като част от маршрута Дряновски манастир - Боженци, който с много губене и обикаляне бяхме взели за 12 часа... пеша
Леле 12 часа бая сте се губили , но и маткировката не места се губи и е нормално да се омоташ даже на места и патеката се губи .

и добре дошъл!
  и добре дошъл! .Като 1во каране за тази година бива.Ето и снимки от днес
 .Като 1во каране за тази година бива.Ето и снимки от днес 

викам си добре е нямаше болки в главата и в кокалите ще се кара.Изчаках да се постопли и към 12:30 с качих на колелото.Утидох до полянката на градище като минах по околовръсния,от там до кулата надолу по пътечката до ресуранта и надолу към града през 11-то леко,леко колко да е леко 20km  но впредвид състоянието ми си беше добре.Mислех и до Кметовци да ида по еко пътеката но незнах дали ще се върна
 викам си добре е нямаше болки в главата и в кокалите ще се кара.Изчаках да се постопли и към 12:30 с качих на колелото.Утидох до полянката на градище като минах по околовръсния,от там до кулата надолу по пътечката до ресуранта и надолу към града през 11-то леко,леко колко да е леко 20km  но впредвид състоянието ми си беше добре.Mислех и до Кметовци да ида по еко пътеката но незнах дали ще се върна   
 шантава работа...
 шантава работа...   
  Та с удоволствие бих присъствал на следващото каране с вас
  Та с удоволствие бих присъствал на следващото каране с вас   Само кажете къде и кога
  Само кажете къде и кога  

беше супер яко ,красотата на сливенските баири ни остави срахотни спомени и желание да се върнем пак там .Ето и моите скромни снимки и нашите  малки клипчета
 беше супер яко ,красотата на сливенските баири ни остави срахотни спомени и желание да се върнем пак там .Ето и моите скромни снимки и нашите  малки клипчета