ns bike

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

ns bike

Мнениеот justDjanid » Сря Фев 02, 2011 8:33 pm

търся си ns bike до 1 000 лв. (+,-) не съм екстремен не карам кой знае колко "сериозно" стига да не е някакъв боклук само това не искам за сега съм се спрял на този > http://www.bike-mailorder.de/shop/MTB/B ... 24103.html
добър ли е ?
2 употреба не искам искам да е чисто нов ! :beer:
justDjanid

Рейтинг: 1178

Re: ns bike

Мнениеот Стийв Шит » Сря Фев 02, 2011 9:08 pm

Аз съм карал както холи и за стрийт ще ти е перфектно, в магазин Velocity го има за 849лв. Магазина се намира в дианабад и мисля че имат "гуакамоле" и черен цвят. Аз в момента имам NS Suburban 26'' , но съм карали и холи и съм останал доволен. Надявам се и ти да останеш :) :beer:
Аватар
Стийв Шит

Рейтинг: 1183

Мнениеот IVO Jordanov » Сря Фев 02, 2011 9:45 pm

хубаво е да споменеш за какво си търсиш байка иначе няма как да ти се даде съвет който да ти е от полза не е лошо да ползваш препинателни занци защото иначе затрудняваш читателя за какво основно си купуваш байка за транспорт в града за забавление за спускане за преходи за скокове за трикове и тн посочения байк определено е за стрийт ако поста ти беше в раздела за стрийт можеше да се предположи че търсиш именно такъв тип велосипед но тъй като си го пуснал в общ форум трябва малко повече да конкретизираш разбираш ли на къде бия
edit: не бях видял че си писал че си търсиш конкретно NS байк това предполагам отговаря на въпроса за какво си търсиш байка и моля за извинение понеже аз не съм достатъчно компетентен що се отнася до стрийт байкове няма как да ти дам добър съвет
Подкрепяйте и стимулирайте начинаещите в спорта!
Аватар
IVO Jordanov

Рейтинг: 2000

Мнениеот justDjanid » Чет Фев 03, 2011 2:43 pm

Стийв Шит написа:Аз съм карал както холи и за стрийт ще ти е перфектно, в магазин Velocity го има за 849лв. Магазина се намира в дианабад и мисля че имат "гуакамоле" и черен цвят. Аз в момента имам NS Suburban 26'' , но съм карали и холи и съм останал доволен. Надявам се и ти да останеш :) :beer:

чувал съм за холитата , че не били хубави колелета лесно се чупят часите им .. Това вярно ли е ? аз ще карам нещо като фреериде/стрийт едвали ме интересува но нали ако примерно колелото падна и се блъсне в дърво да се счупи някоя част нали не са толкова зле холитата ?
justDjanid

Мнениеот Стийв Шит » Чет Фев 03, 2011 8:26 pm

Братле с което и колело да се шибнеш в дърво ще му стане нещо, най малкото ще му се пръсне челото (ако е с голяма скорост). Холито е предназначено за стрийт и само и единствено за стрийт. То не се чупи лесно ако го караш по предназначение!!!!! Най-много може да му сложиш една вилка с макс 90-100 ход и така хем ще можеш да си караш стрийт, хем и дърт ще можеш. Но както вече казах, ако го караш по предназначение няма да се счупи лесно :smash:
Аватар
Стийв Шит

Мнениеот justDjanid » Пет Фев 04, 2011 2:37 pm

добре благодаря ви ! а и това добре ли си е като за парите защото искам да е 26'' пропуснах да напиша съжелявам ! ! http://www.bike-mailorder.de/shop/MTB/B ... 24103.html
:idea:
justDjanid

Мнениеот Gushtera32 » Съб Фев 05, 2011 8:05 pm

justDjanid написа:добре благодаря ви ! а и това добре ли си е като за парите защото искам да е 26'' пропуснах да напиша съжелявам ! ! http://www.bike-mailorder.de/shop/MTB/B ... 24103.html
:idea:

супер е ! :agree:
Аватар
Gushtera32

Рейтинг: 1080

Мнениеот Стийв Шит » Съб Фев 05, 2011 11:46 pm

То може да е супер, но няма от къде да го намериш в България. Този модел е хубав, но няма да можеш да го намериш никак лесно. А ако го поръчаш от тоя сайт ще му плащаш мито, шипинг и куп други глупости и ще ти струва адски много! Няма абсолютно никакъв смисъл, съветвам те да си вземеш 24'' и няма да осетиш разликата :nono: а и няма да плащаш един куп простотии. :peace:
Аватар
Стийв Шит

Мнениеот CaXky » Нед Фев 06, 2011 11:22 am

http://www.bike-mailorder.de/shop/MTB/- ... 16520.html Е тва е истината.Ама малко солено ще ти излезе :deal: :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Рейтинг: 1139

Мнениеот justDjanid » Нед Фев 06, 2011 3:37 pm

Стийв Шит написа:То може да е супер, но няма от къде да го намериш в България. Този модел е хубав, но няма да можеш да го намериш никак лесно. А ако го поръчаш от тоя сайт ще му плащаш мито, шипинг и куп други глупости и ще ти струва адски много! Няма абсолютно никакъв смисъл, съветвам те да си вземеш 24'' и няма да осетиш разликата :nono: а и няма да плащаш един куп простотии. :peace:

аз имам роднини там спокойно :)

CaXky написа:http://www.bike-mailorder.de/shop/MTB/-Complete-Bikes-/Dirt/Street/4x-Bikes/KHE-Bikes-Pygmy-PRO-24-complete-2010::16520.html Е тва е истината.Ама малко солено ще ти излезе :deal: :lol:

хаха братле ебаваш се с мене :D :rofl: дай пари и ще го взема :eyebrow:
justDjanid

Мнениеот angelfish » Пон Фев 07, 2011 10:33 am

angelfish

Рейтинг: 1190

Мнениеот justDjanid » Вто Фев 08, 2011 4:10 pm

angelfish написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=3965&product_cat=352&lang=2 ? :dontknow:

става :agree:
но аз вече си намерих перфектното сглобка е не е карано много ще поразпитам повече но ако имате някакви предложения давайте : ) :wavey:
justDjanid

Мнениеот roxau » Вто Апр 12, 2011 6:27 pm

Ако още си търсиш NS bike .... /малко късно ти пиша и нз дали вече нямаш :lol: / но аз продавам NS Suburban в перфектно състояние. Видях че търсиш нов байк но моя съм го карал много малко към 2-3 месеца /в смисъл не е блъскано и тн/. Ако си заинтересуван пиши: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=87750 :beer: :popcorn: :smash:
roxau

Рейтинг: 1200

Мнениеот yahoo555 » Вто Апр 12, 2011 8:00 pm

IVO Jordanov написа:хубаво е да споменеш за какво си търсиш байка иначе няма как да ти се даде съвет който да ти е от полза не е лошо да ползваш препинателни занци защото иначе затрудняваш читателя за какво основно си купуваш байка за транспорт в града за забавление за спускане за преходи за скокове за трикове и тн посочения байк определено е за стрийт ако поста ти беше в раздела за стрийт можеше да се предположи че търсиш именно такъв тип велосипед но тъй като си го пуснал в общ форум трябва малко повече да конкретизираш разбираш ли на къде бия
edit: не бях видял че си писал че си търсиш конкретно NS байк това предполагам отговаря на въпроса за какво си търсиш байка и моля за извинение понеже аз не съм достатъчно компетентен що се отнася до стрийт байкове няма как да ти дам добър съвет

Не знам дали се опитваш да иронизираш създателя на темата или просто и ти не знаеш, що е препинателен знак?!
yahoo555

Рейтинг: 1170

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X