THEZOGGO написа:Благодаря Ви!![]()
![]()
Други предложения?
Жоре, виж какво съм ти писал у лицемерника.

THEZOGGO написа:Благодаря Ви!![]()
![]()
Други предложения?
veskoz написа:Някой случайно да има свежа информация за наличност на средно Truvativ GXP в някой магазин? И евентуално цена.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
tanya написа: За мокро и кално време ти препоръчвам да си вземеш гамаши. От една страна ти е по-топло на краката, от друга си запазваш обувките чисти.
EccentricMOTION написа:Може би клони към тъпи въпроси....
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
All front mechs run the same ratio but the rear differs, shimano runs 2:1 while shram runs a 1:1. sram made a few shifters 2:1 trx, attack and rocket.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
errtime2010 написа:Здравейте, отново имам въпрос дали е възможно да се сложи дерейльор сейнт на ухо, а не на ос както на тая снимка?![]()
dEcLiNe написа:Тука точно за ухото си е хванат не знам ти къде гледаш.
Ozzie написа:dEcLiNe написа:Тука точно за ухото си е хванат не знам ти къде гледаш.
Освен това, ако си се насочил към точно тази обява, имай едно на ум за продавача. Последните 2-3 дни е обсъждан в темата за коректните / некоректните участници в пазара. Най- често в червено...
errtime2010 написа:... чудя се как е захванато за ухото?
Daniel Panev написа:Някой може ли да ми нахвърля набързо съвместимостта (ако я има) между SRAM команди (X0) и Shimano дерайльори (горно люлеене и долно дърпане, ако се изразявам правилно, разбира се)? Откъм Shimano продуктова гама съм ГИГАбос, един вид...
Ще има и, разбира се...
sailman написа:Daniel Panev написа:Някой може ли да ми нахвърля набързо съвместимостта (ако я има) между SRAM команди (X0) и Shimano дерайльори (горно люлеене и долно дърпане, ако се изразявам правилно, разбира се)? Откъм Shimano продуктова гама съм ГИГАбос, един вид...
Ще има и, разбира се...
Дани, командите SRAM Х0 и преден дерайльор Шимано "`къф да е" нямат проблем със съвместимостта. Същото се отнася и за обратния случай.
Несъвместими са само задните дарайльори на двете марки, поради различното изтеглящо отношение.
Колкото до "люлеене" и "дърпане" - никакво значение няма, дали дерайльора е СРАМ или Шимано. При продуктите и на двете фирми дерайльорите с долно люлеене могат да работят както с горно, така и с долно теглене на жилото. (При горното люлеене е аналогично)
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: evilzet, Google [Bot] и 345 госта