Не знам как се пише , но му имам скайп-а . Става дума за човек със следния скайп :
gesha_trg . И става дума за спирачка Avid Juicy 5.Първо се спазарихме ,след което трябваше да му търся 185мм диск и преходник ,но аз не намерих 185мм преходник затова закупих чисто нов. Уточнихме се и му изпратих спирачката по Еконт . Съответно ,днес той отива до офиса да взима спирачката,но не я взима.После ми пише нали се бяхме разбрали да отметнеш "Прегледай преди да платитш" ,а ние никъде не сме писали за такова нещо (мога да предоставя цяла дискусия).След,което отива 2ри път и ми се обажда и ми вика "Лостчето има голям ход" ,аз му казах че това е хидравлика и трябва да се сложи на колелото и да натисне 2 пъти след което всичко си се самонапасва и си идва на място ! Вика един приятел има същите спирачки и не е така... Нали се сещате ,че от спирачка до спирачка има огромна разлика ,да не говорим че може да е настроена по друг начин и да има различно количество ДОТ . Както и да е имайте едно на ум като търгувате с тоя т*пак ... :
Скайп : gesha_trg