Предполагам повечето от вас са гледали това видео. Много ме впечатли цялото!
Обаче, ме човърка любопитството... има ли тук някой, който може да кара по стълби нагоре, като тези двамата?

mastermisho написа:... има ли тук някой, който може да кара по стълби нагоре, като тези двамата?
WestIce написа:mastermisho написа:... има ли тук някой, който може да кара по стълби нагоре, като тези двамата?
Аз съм спускач и мога да карам по този начин.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
WestIce написа:mastermisho написа:... има ли тук някой, който може да кара по стълби нагоре, като тези двамата?
mastermisho написа:Ако говориш сериозно ще ми е интересно да споделиш.. техника, настройки на байка, дали наистина играе толкова голяма роля самия байка и тн.
Може на ЛС ако се притесняваш тук.
mastermisho написа:Абе незнам какво се вижда, ама ако ставаше с гледане аз щях да съм Майкъл Джордан
mastermisho написа: ... дали наистина играе толкова голяма роля самия байка и тн.
...
mastermisho написа:http://www.youtube.com/watch?v=eNuGK2YTCdM
Обаче, ме човърка любопитството... има ли тук някой, който може да кара по стълби нагоре, като тези двамата?
4getcredo написа:mastermisho написа: ... дали наистина играе толкова голяма роля самия байка и тн.
...
Мишо, аз до голяма степен се шегувах/иронизирах за Николайчетата.Естествено хубавото колело помога, но преди всичко е техниката и физическата подготовка. На полегати стълби не е трудно. Сигурен съм че и ти би изкачил някои от посочените стълби от deadahmed. От агитационното клипче на Хелиуса обаче стълбите са доста по-стръмни и съответно доста по-трудни/по-силови.
mastermisho написа:4getcredo написа:mastermisho написа: ... дали наистина играе толкова голяма роля самия байка и тн.
...
Мишо, аз до голяма степен се шегувах/иронизирах за Николайчетата.Естествено хубавото колело помога, но преди всичко е техниката и физическата подготовка. На полегати стълби не е трудно. Сигурен съм че и ти би изкачил някои от посочените стълби от deadahmed. От агитационното клипче на Хелиуса обаче стълбите са доста по-стръмни и съответно доста по-трудни/по-силови.
Това е ясноПо-скоро исках жокери, каквито досега само PTD даде, за което му благодаря
![]()
Ще се пробваме някой път
THEZOGGO написа:mastermisho написа:http://www.youtube.com/watch?v=eNuGK2YTCdM
Какви са им спирачките?
Успях да видя на стоп кадър че роторите са им Авидски Г3 ки, апарататите бяха черни, но не успях да видя дали са дву-бутални или четири-бутални.
mastermisho написа:WestIce написа:mastermisho написа:... има ли тук някой, който може да кара по стълби нагоре, като тези двамата?
Браво! Значи имаме поне един!
Ако говориш сериозно ще ми е интересно да споделиш.. техника, настройки на байка, дали наистина играе толкова голяма роля самия байка и тн.
Може на ЛС ако се притесняваш тук.
WestIce написа:Ако Ви е толкова интересно мога да кача клип как ги качвам.
PtD написа:@4getcredo, не, въобще нямам предвид бънихоп (който при тази ниска скорост и бездруго не може да се изпълни). Има си други техники на качване на препятствия от статично или полу-статично положение, с които без проблеми се качват 60-70 см.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 357 госта