crossenduro2 написа:Solo Air 318 мм
318 мм. вилка не знам дали изобщо съществува. В случая това 318 е модела на тората (289, 302, 318 се различават по damping системата).
Иначе аз съм си доволен от Tora-та, съвсем прилична вилка за тия пари.
crossenduro2 написа:Solo Air 318 мм
spirov92 написа:crossenduro2 написа:Solo Air 318 мм
318 мм. вилка не знам дали изобщо съществува. В случая това 318 е модела на тората (289, 302, 318 се различават по damping системата).
Иначе аз съм си доволен от Tora-та, съвсем прилична вилка за тия пари.
uBaH написа:spruld0g, за отзиви не мога да помогна, но за цена - тук
spruld0g написа:Максис хай-ролър 2.5 двустенна 60а за отзад добре ли ще се държи ??
crossenduro2 написа:spruld0g написа:Максис хай-ролър 2.5 двустенна 60а за отзад добре ли ще се държи ??
За отзаде ще е супер, но зависи на какъв терен ! За мене по - добре ще е за сухо и леко влажно Maxxis Minion DHR 2.5 42a или 60а 2-ply ,
zafirovp написа: Знам, че след това е нормално да не спира изобщо, но за колко км градско би трябвало да се оправи...
ico 1 написа:zafirovp написа: Знам, че след това е нормално да не спира изобщо, но за колко км градско би трябвало да се оправи...
Не е така.
Ако надкладките не са нови или мазни, би трябвало да започнат да спират веднага (все още не съвсем идеално, докато не пипнат диска няколко пъти).
Ти само диска си обезмаслявал, нали?
ico 1 написа:10-15 спирания не е ли няколко?
След като си почисти ротора със спирт изобщо ли не спираше или малко по-слабо?
Прочете ли внимателно какво съм написал по-горе или просто си пишеш?
П.П. Започнал си да пишеш доста по-грамотно. Ще ти бия един плюс в "Радост за окото".
fantom написа:Защо на вилките маниту арките са на обратно
Reverse Arch
The iconic Reverse Arch design instantly identifies a Manitou fork. By placing the arch behind the crown, we can make it shorter and stiffer than if it were in front of the crown. This simple, elegant form provides the greatest amount of torsional stiffness possible for a given weight. Each casting has an optimized arch size, shape, and cross section for maximum stiffness and dramatically improved steering accuracy.
crossenduro2 написа:Този декланшор http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=28029 нали ще стане на рамка Ram HT2 ? Аз вече го поръчах, ама да питам. Със захващане 31.8 е, само ме притеснява люлеенето, но пише че е комбинирано. И горно и долно.
Поздрави: Калоян
Stoks1 написа:crossenduro2 написа:Този декланшор http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=28029 нали ще стане на рамка Ram HT2 ? Аз вече го поръчах, ама да питам. Със захващане 31.8 е, само ме притеснява люлеенето, но пише че е комбинирано. И горно и долно.
Поздрави: Калоян
Щом е 31.8 ще стане, защо да не стане!
fantom написа:RS JUDY J2 ще се спича ли на студ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта