hitar_potar написа:Мира, защо г-н Чакравардая гледа толкова виновно на тази снимка?![]()
Ни са смей защото и ти ще си го отнесеш покрай тях !!!
hitar_potar написа:Мира, защо г-н Чакравардая гледа толкова виновно на тази снимка?![]()
Crimson написа:Ни са смей защото и ти ще си го отнесеш покрай тях !!!
TheAnimal написа:Crimson написа:Ни са смей защото и ти ще си го отнесеш покрай тях !!!
Бъди лош, накажи ме!!!
nofear921 написа:airborneone написа:Нещата ще стават все по-зле.
Изнасяй се докато е време...
Всъщност до сега нещата вървят доста добре и това ни е първото сериозно каране. Ще видим какво ще излезне, но аз в отначалото и казах че ако си мисли да ме върти на пръст е объркала човека.
THEZOGGO написа:nofear921 написа:airborneone написа:Нещата ще стават все по-зле.
Изнасяй се докато е време...
Всъщност до сега нещата вървят доста добре и това ни е първото сериозно каране. Ще видим какво ще излезне, но аз в отначалото и казах че ако си мисли да ме върти на пръст е объркала човека.
ЪхЪ и тя кво?
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа: ще кажете вие "батковците"
nofear921 написа: Но след днешния ни разговор по-телефона и съобщаването на приятната новина че няма да ставам татко
nofear921 написа:е разбрала че няма да търпя такива скандали и без да ми мигне окото ще я отсвира.
skiman написа:Покажи и колко си железен
TheAnimal написа:Абе мъжете сте като хлебарките, все под чехъл
Жените дълго време търсят идеалния мъж... и като го намерят, незабавно се заемат да го променят
Жените са магнит за мъжете - привличат ги и ги правят свой роби!!!
Жена без мъж е като риба без велосипед.
Ти сигурно си скатала някакви стари вериги, ама чак пък да имаш бич?TheAnimal написа:Така е! Всяка жена има бич и вериги за оковаване на роби в шкафчето си.
ico 1 написа: Ти сигурно си скатала някакви стари вериги, ама чак пък да имаш бич?
Alpina написа:Мира, защо да го е*а са тия пухчета?
Alpina написа:Да, но от тогава зачезна почти... пламъка в гърдите ще да е бил задушен...
Мира, защо да го е*а са тия пухчета?
Тука си требе уточнение - за железен х*й ли става въпрос или за чугунена глава? Щото ефектите са коренно различни.skiman написа:Покажи и колко си железен
NovemberCharlie написа:@звяра от Зверино. Туй отзад на снимката кой е? И какво общо има с камшика? Щото изглежда все едно току що са го шибнали с нещо.![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта