maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Мини, няма да съжаляваш.Аз съм с клаймър слонова кост с Дуро отпред.Ако ме видиш(ако ходиш) поздравявай!Ти беше с оня скот с голямата вилица?
zafirovp написа:Някой може ли да каже къде се намира пътеката на която ще се проведе състезанието(MiniDH)?
fantom написа:Айде идвайте цял ден с lorda1 ще сме горе на пътеката от 11 до към 4-5
vla40 написа:zafirovp написа:Някой може ли да каже къде се намира пътеката на която ще се проведе състезанието(MiniDH)?
Ами зависи от каде идваш ако е от главния вход (след Макдоналдс) караш нагоре МНОГО нагоре и след втората чешмичка още нагоре минаваш там покрай некви пейки след тва даваш още нагоре и като видиш 1 беседка и пътя се разделя на 2 минаваш по десния път и там караш още малко след тва пътя пак се разделя на 2 ти продалжаваш по левия път и даваш само направо там има едно "кръстовище" и там продалжаваш направо и се оглеждай и ще я видиш...
Абе с 1 дума само нагоре и направое има и 1 десен завой,ако искаш утре да те заведа ?
Дано съм ти помогнал![]()
За утре някой ?
zafirovp написа:vla40 написа:zafirovp написа:Някой може ли да каже къде се намира пътеката на която ще се проведе състезанието(MiniDH)?
Ами зависи от каде идваш ако е от главния вход (след Макдоналдс) караш нагоре МНОГО нагоре и след втората чешмичка още нагоре минаваш там покрай некви пейки след тва даваш още нагоре и като видиш 1 беседка и пътя се разделя на 2 минаваш по десния път и там караш още малко след тва пътя пак се разделя на 2 ти продалжаваш по левия път и даваш само направо там има едно "кръстовище" и там продалжаваш направо и се оглеждай и ще я видиш...
Абе с 1 дума само нагоре и направое има и 1 десен завой,ако искаш утре да те заведа ?
Дано съм ти помогнал![]()
За утре някой ?
Мерси за информацията, но идвам от Стамболииски, последната спирка на трамвай 10.
Jabsco написа:Утре ако е хубаво времето(не вали) ще копаем.Който има лопати да носи.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта