Колкото по-евтина, толкова по-добре
Пояснявам, ще се кара твърдак, надолу, с касета 11-32, водач и башгард.
EccentricMOTION написа:Тъй като търсачката се тормози с тези цифри, ще попитам Обществото: необходима ми е плоча, монтаж на 4 болта, колебая се дали да е 32, 34, 36 зъба. На кой производител да се спра? Колко зъба да е плочата? Вие с какви плочи карате?
EccentricMOTION написа:Тъй като търсачката се тормози с тези цифри, ще попитам Обществото: необходима ми е плоча, монтаж на 4 болта, колебая се дали да е 32, 34, 36 зъба. На кой производител да се спра? Колко зъба да е плочата? Вие с какви плочи карате?
EccentricMOTION написа: Бих искал да попитам и нещо друго - каква е разликата в работата на DH-плоча и плоча за 3 венеца/тази с улеите и точките за вдигане на веригата/ когато се използва в гореспоменатия от мен случай/една плоча с водач и башгард/?
zafirovp написа:А някой дали може да сподели обратното. С плоча 32 зъба, какава касета е добре да сложа, за да мога да въртя с над 50-55 км/ч. За 8 скорости. Ще се кара само за спускане.
zero knowledge написа:zafirovp написа:А някой дали може да сподели обратното. С плоча 32 зъба, какава касета е добре да сложа, за да мога да въртя с над 50-55 км/ч. За 8 скорости. Ще се кара само за спускане.
Зависи колко бързо може да въртиш![]()
За 55 км/ч с 32/11 ще ти трябват към 150 оборота/мин.
crossenduro2 написа:Поне 38/11...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта