s7efcho123 написа:.... с централното я давам .... или скупе...
A aларма дали има?

s7efcho123 написа:.... с централното я давам .... или скупе...
Аз (от дясно) и колегата HighFlyer331 (от ляво), извинавам се ама нямам друга ,ако темата просъществува обещавам да кача много по-разголена снимка.
Колежката moonlight като вземеш диплома (най-искрено ти пожелавам да я вземеш с отличен успех ) обещаваш ли да се снимаш тоя път от пред.
TheAnimal възбуди ме,осбено с готиния дуж с на баба лейката за доматите
.
Здраси и аз сам от търговище може ли да се запознаем с някои и аз да покарам колело с вас тази година си сглобих колелото и мисля серизоно да захващам спорта
kosiani написа:Здраси и аз сам от търговище може ли да се запознаем с някои и аз да покарам колело с вас тази година си сглобих колелото и мисля серизоно да захващам спорта
Като видях снимката, чак тогава загрях каква е рамката.Рамка Драг тхе бомб
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
kubetata написа:копъвам мека рамка може и сцепена
Човекът копъва мека рамка.Каквото и да означава...
здравейте каплите са в добрo състояние карани са около година
шини- remerex jumbo - черни
главини- formula za disk - черни
спици- dr shampion - черни
azze написа:здравейте каплите са в добрo състояние карани са около година
gilb написа:azze написа:здравейте каплите са в добрo състояние карани са около година
![]()
![]()
![]()
НЕ,НЕ,НЕ това ми направи вечерта![]()
![]()
Мамка му само на мен ли ми звучи като марка турски препарат за почистване
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Здравеите търся рамка за дамхил или фрираит !!! Рамката да не е цепена или усуквана рамката да издържа повече от 15 ход . Рамката може да е твърда или мека.За връзка с мен скайп ivchoni96 . Парите по договаряне
!!!
Това от "чесън" ли идва?venci95 написа:Чесно ми кажете,дали това го четете?
PRobably написа:
Не се запънах на нито една дума.
ico 1 написа:от s7efcho123 » Сря Фев 16, 2011 7:35 pm
...Продавам Заден дерейльор чисто нов е при причина че заминавам за гарция нов е 98лв и моята цена 60лв несам качвал снимки тои си е в котииката чистак барсак някои ако иска конатакти скупе:elektr0. Или телефон:0893983451
PRObably1 написа:Кое им е лудото,че не разбрах бе .... ?Ram Bik3r написа:ЛУДИ ХОРА
Он:Уникалнооо еЕвала за ентосиазъма
BurNiNg_IcE написа:Antares написа:
Ми не мълчете бе, дигнете възстание.
Antares написа:И как тага говориш от името
За къв таг става дума?
Честит да ти е само хъбави моменти и безавариино и качи някощ снимшица
trix написа:Първо се помоли на Господ,ако не свърши работа,провери за какво става на въпрос http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=4860&product_cat=504&lang=2
ако и това не помогне си намери стругар(в София не существуват) на Алуминии
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта