Айката написа:Пичага ти преходник за Gustav,виждал ли си въобще?Пробвал съм с Авидски ротор 185,но идваше посредата на накладките и беше безмислено да се кара така,затова се чудех дали малко по-големия ротор няма да пасне точно.
zero knowledge написа:По принцип заден преходник за 160мм диск, сложен отпред ще иска 180мм диск.
zero knowledge написа:По принцип заден преходник за 160мм диск, сложен отпред ще иска 180мм диск.
acidrain написа:Това е твоя преходник .
Айката написа:zero knowledge написа:По принцип заден преходник за 160мм диск, сложен отпред ще иска 180мм диск.
Това не съм сигурен дали е така за точно тази спирачка,защото пробвах да я преместя отпред със моя преходник(заден за 160мм)и диск Авид 185 и диска влизаше до половината на спирачката,смисъл само половината накладка се допираше до диска,затова си мислех,че 190 диск ще застане по-добре и ще влиза до там докъдето влиза и диска,когато спирачката си е сложена отзад с 160 ротор.
Възможно е и аз да се бъркам,затова и питам,защото питах 2-3 човека с Густави и всички ми казаха различни неща.
иВаН-питах преди време Chimol,един пич от форума,който принципно се беше хванал да прави преходници за Магура,но доколкото си спомням ми каза,че няма да може да направи такъв.
Ozzie написа:Това не беше ли валидно само за спирачките с PM апарат при монтиране към уши по IS?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта