Админът да реши ,кога да е той?
did написа:А защо само без минуси? Защо не и без плюсове?
Ако в един ден се обяви, че рейтингът няма да се промени, сами ще видите що е то спам и простотия. Тогава ще разберете и ползата от минусчетата.
ico 1 написа:Тя и темата е малко "Сложи ми минус"
Другар написа:Само 5 човека с 2000 рейтинг се изра*а в темата...
Другар написа:Само 5 човека с 2000 рейтинг се изра*а в темата,в която авторът изрично не ги желае.
Явно нямат какво да правят ,та висят в форума по цял ден.И избиват комплекси.
Лек ден и докато пишете някой ши*а жена ви или тя не чука вас.
Stancho написа:Моля не банвайте още @Другар - направо ми оправя настроението за седмица напред...![]()
![]()
![]()
Пич продължавай в същия дух и няма да стигнеш далеч - просто има много по - лесни начини за печелене на плюсчета, като например използване на търсачката, вместо да пускаш глупави теми и да се образоваш и информираш малко, преди да пишеш каквото и да било... Както и отношението към другите е важно...
Другар написа:Споко,нищо не съм направил и няма да направя ,за да заслужа банн .
Admin написа:@motobira
Драги ми стари потребителю,
Като такъв би трябвало добре да знаеш, че създаването на втори профил, когато първият е блокиран (в твоя случай само временно), не се толерира. Обикновено даваме втори шанс на човека да започне начисто, необременен от негативите на предишния си профил. Но малцина успяват толкова бързо като теб да пропилеят подобен шанс - то дори не е и шанс, защото преди да се усетим, че си ни стар познайник, ти вече бе заслужил временно изгонване заради неграмотност, целенасочено дразнещо поведение и незачитащо околните поведение. Да, ти ще кажеш, че си обективен, че казваш истината, пък другите сме лицемери. Така да бъде! Намери си друго място да си казваш истините, ние ще си тънем в невежество и лицемерие. Без да мога да си отговоря защо, блокирам завинаги само новия ти профил. Старият ще остане само временно блокиран, но си заслужи удължаване на наказанието.
ico 1 написа:@ PtD, сигурно има още доста хора с богат опит в областта на регистрациите. Някои са с по трима-четирима братя.
Другар написа:
@DTD-ти си от ония дето си мислят,че някой му пука какво правиш по техен адрес
Другар написа:PtD,незнам за какво подяволите говориш.?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта