heep написа:И аз да се отчета:
какво е "carpark plushness" ??? Не ми се връзва, както и да го въртя...
PRObably1 написа:Не съм го настройвал..
azze написа:Колко струва горе-долу разплитане на капла?Някой ползвал ли е такава услуга някъде в София?
А, ако ще сменяш и спици става още по-лесно и бързо.bdz43r написа:Току що си разплетох и двете. Отне ми около 30 мин и не се изискват специални умения. Трябват само читав ключ за спици и отверка.
bdz43r написа:Току що си разплетох и двете. Отне ми около 30 мин и не се изискват специални умения. Трябват само читав ключ за спици и отверка.
ico 1 написа:А, ако ще сменяш и спици става още по-лесно и бързо.bdz43r написа:Току що си разплетох и двете. Отне ми около 30 мин и не се изискват специални умения. Трябват само читав ключ за спици и отверка.![]()
hamak написа:с винтоверт става още по-бързо
azze написа:Искам да използвам същите спици с нова шина,затова трябва да останат цели.Освен това съм идиот,затова се чудя дали е по-умно да си взема ключ за спици и да си свърша работата сам или да платя на някой.
azze написа:Искам да използвам същите спици с нова шина,затова трябва да останат цели.Освен това съм идиот,затова се чудя дали е по-умно да си взема ключ за спици и да си свърша работата сам или да платя на някой.
spruld0g написа:Някой може ли да ми обясни подробно как точно трябва да се направи заварка на челото?? Разбрах че трябвало да се направи дупка в края на пукнатината, а мойте са две. И по какъв начин ще стане най-добре, защото още не искам да си хвърлям рамката ??
Благодаря предварително
spruld0g написа:Някой по моя въпрос ?
spruld0g написа:Някой по моя въпрос ?
Лаврентий Берия написа:признай си! Ти ли беше?
Лаврентий Берия написа:Кой беше виросолога ,дето ми напълни телевизора/пардон РС-то/ с буболечки, така че да го изключвам само от бушоните на блока. Логиката се спря на двама- причината ,че съм изказал мнение /много точно /, но в стил различен от този на джентълмените, които дрънкат празни приказки и си мислят ,че от устите им падат лири стерлинги. Хайде недейте да се хабите повече- повишавате ми само IT -културата .
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ! Наблъсках телевизора с един чувал антивирусни програми и напълних един долап с архивни .дискове
А... , признай си! Ти ли беше?
vpravov написа:Лаврентий Берия написа:признай си! Ти ли беше?
Световната конспирация бди за теб!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта