M.Wasilew написа:Metel написа:Блъскай с гумения чук, ще падне 100%
И аз съм на това мнение . Само развърташ болта и .. УДРИ УДРИ .. и вече е на земята курбела
удри, върти, сучи, м...а му мръсна гад и без това ще се продава...
M.Wasilew написа:Metel написа:Блъскай с гумения чук, ще падне 100%
И аз съм на това мнение . Само развърташ болта и .. УДРИ УДРИ .. и вече е на земята курбела
deadahmed написа:snej написа:...
Крик, не се обиждай(те), но надали сумата от IQ-тата ви надхвърля това на домашната ми котка. Сори, ама тоя пич "репортера" си е направил daily quest-a с вас, ако разбираш накъде бия
hitar_potter написа:А той с PSP-то връзва ли се към други неща?
BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:А той с PSP-то връзва ли се към други неща?
Еми намира на съседите рутерите и може да се свърже с тях, само де да знаеше паролата...Като тръгне да цъква на нашия не му позволява самото ПСП
BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:А той с PSP-то връзва ли се към други неща?
Еми намира на съседите рутерите и може да се свърже с тях, само де да знаеше паролата...Като тръгне да цъква на нашия не му позволява самото ПСП
veskoz написа:BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:А той с PSP-то връзва ли се към други неща?
Щото иска ТИ да му зададеш как е криптирана защитата. Очаква да го знаеш, щом мрежата си е твоя. И при мен беше така. Моята беше TKIP-WEP.
BurNiNg_IcE написа:veskoz написа:BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:А той с PSP-то връзва ли се към други неща?
Щото иска ТИ да му зададеш как е криптирана защитата. Очаква да го знаеш, щом мрежата си е твоя. И при мен беше така. Моята беше TKIP-WEP.
Пробвах ръчно да му задам всичко на тъпото ПСП, стига до момента "Connecting to the access", като го редува с "Еxchanging key information" и след време изписва: "А connection error has occurred. The connection to the access point timed out"...и до тук...Брат ми ми казва, че рутера не поддържал някво си SSID, ама това на мен нищо не ми говори...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:BurNiNg_IcE написа:veskoz написа:BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:А той с PSP-то връзва ли се към други неща?
Пробвах ръчно да му задам всичко на тъпото ПСП, стига до момента "Connecting to the access", като го редува с "Еxchanging key information" и след време изписва: "А connection error has occurred. The connection to the access point timed out"...и до тук...Брат ми ми казва, че рутера не поддържал някво си SSID, ама това на мен нищо не ми говори...
Скрили сте SSID-то, най-вероятно. От доста време нямам PSP, та не се сещам не можеше ли да му набиете на PSP-то цялата информация за мрежата?
Другото е... а той, рутера, само в N режим ли работи, или? PSP-то май само B имаше, и евентуааално G, ама N - едва ли...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Е - пробвай се да познаеш от 3 пъти къде най-вероятно ти е проблема
azze написа:В около 17:30 легнах да чета "Под Игото" и се събудих преди 5 мин.Лошото е,че вече не ми се спи,а излизам за даскало в 7:20.
prokalnatiq написа:По скоро техните спорят със съседите, защо имат влага.![]()
prokalnatiq написа:А съседите над вас, под вас или до вас са. Стената външна ли е или вътрешна (или е тавана).
BurNiNg_IcE написа:prokalnatiq написа:А съседите над вас, под вас или до вас са. Стената външна ли е или вътрешна (или е тавана).
До нас - съседния апартамент...вътрешна е стената.
prokalnatiq написа:Най-вероятно, или има пуканата тръба, в стената, или над вас тече. Не би трабвало да е конденс щом е вътрешна стената, просто няма с кое да прави мост... Потърсете съседите над вас.
П.П. Цялата стена или долната част. Ако е цялата (горната) пробелма според мен няма да е от вас, а над вас.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта