spruld0g написа:За 2 дена си направил 35 мненияАз за година и нещо имам едва 200
![]()
пентилатора изгоря
BurNiNg_IcE написа:ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо съществуват толкова тъпи парчета на Земята, защооооооооо?![]()
Още 7 дена докато дойде колелото....![]()
![]()
![]()
hitar_potar написа:BurNiNg_IcE написа:ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо съществуват толкова тъпи парчета на Земята, защооооооооо?![]()
Още 7 дена докато дойде колелото....![]()
![]()
![]()
Нещо с доставката на дзверо ли бе?И аз в момента се занимавам с 2 тъпи английски идиотчета, добре че резнах отвсякъде 3-тото, което беше и най-нахално, че нервички нямаше да ми останат...
![]()
![]()
BurNiNg_IcE написа:Миии да...оня идиот го е пратил към Емпреса, без име на получател и то си седи там от 03.02 и ме чаааака ли, чака да го потърся...е добре че са свясни хората, та днес тръгва към България...
hitar_potar написа: А да бе, мене щото ме е ебал лудия, ма забравих да питам колко му е дълъг. Успех с продажбата на боклуците ти!
PowerSlide написа:hitar_potar написа: А да бе, мене щото ме е ебал лудия, ма забравих да питам колко му е дълъг. Успех с продажбата на боклуците ти!
Е туй искам да го видя на английски![]()
hitar_potar написа:Yeah right, cause i've been fucked by the crazy guy but forgot to ask him how long his dick is. Good luck selling your junk!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
PtD написа:Почти всеки ден пропускам да пиша в любимата си тема - 3:55-4:00 - сещам се няколко минути по-късно
veskoz написа:hitar_potar написа:Yeah right, cause i've been fucked by the crazy guy but forgot to ask him how long his dick is. Good luck selling your junk!
Така е по мелодично.![]()
hitar_potar написа:PtD написа:Почти всеки ден пропускам да пиша в любимата си тема - 3:55-4:00 - сещам се няколко минути по-късно
+1.veskoz написа:hitar_potar написа:Yeah right, cause i've been fucked by the crazy guy but forgot to ask him how long his dick is. Good luck selling your junk!
Така е по мелодично.![]()
Абе и по първия начин му се изясни положението...
hitar_potar написа:PtD написа:Почти всеки ден пропускам да пиша в любимата си тема - 3:55-4:00 - сещам се няколко минути по-късно
+1.
trix написа:когато си поръчах спирачка чрез хитър потър,дойде с омаслен диск,обаче го изварих и се оправи![]()
![]()
предна,един месец се опитвах да я разработвам
prokalnatiq написа:@PowerSlide и на мен много проблеми ми създава този Win 7 . С 4 ядра съм, 6гб рам, видео карта 1гб (от хубавите) и пак ми пряви проблеми. На някои игри сече. Блокира ми се декстопа, иконката на Skype изчезна, и сега е с тази като на непознат файл. Операта на моменти хич не я бива. И още куп глупости.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Слаба ти е машината.
hitar_potar написа:trix написа:когато си поръчах спирачка чрез хитър потър,дойде с омаслен диск,обаче го изварих и се оправи![]()
![]()
предна,един месец се опитвах да я разработвам
Тва сега от моя милост ли е оплакването? Я дай подробности, ако трябва на ЛС , че не помня. Аз ли нещо излизам некоректен? (не сакам такава съдба)
PtD написа:Ще има да почакаш... поне месец.
denises26 написа:Вали, студено е, духа и вятър на всичкото отгоре.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта