Metel написа:Колко евтино? За някой това може да значи 2000 лева, за друг 100 лева...
Metel написа:Има с различни окомплектовки за различни цени, но както и да е... Не мога да се сетя за нещо по-евтино от 500 лева което ще може да става за леко спускане, помисли за нещо втора ръка
drumboy написа:Ferrini вмомента са хубави твърдаци на хубави цени.
Мисля че р3 което е около 400-450 лв (2010) ще ти е перфектно
Ако искаш още по евтино земи р1
Аз зех р1 щото нямах много кинти ама след кратки подобрения сега е пушка ,даже и агресивно каране държи.![]()
Дано съм помогнал.
PRObably1 написа:Защо просто не си вземеш "КЛАМБЪР" 2-ра ръка?
PRObably1 написа: viewtopic.php?f=16&t=83931
viewtopic.php?f=16&t=84574
Малко надхвърлят бюджета ти,но..
DragonG написа:PRObably1 написа: viewtopic.php?f=16&t=83931
viewtopic.php?f=16&t=84574
Малко надхвърлят бюджета ти,но..
Сори за офф-а ама какво ще рече написаното за цената във втората обява? ''Цена –100 за правилата!''
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Bolverk написа:Ами момчета личи си кой не чете правилата. Отидете цъкнете на пазара някаде и това в червено което ви излиза всеки път и ви дразни и го прескачате - вземете го прочетете. Колкото до това давам ви малко смляно. По правилата на пазара всяка обява трябва да включва цена. Затова и колегата е сложил символична цена и най-вероятно всъщност ще иска да прави пазарлък с вас за реалната цена. ОК
Колкото до колела приличащи на такива за спускане за малко пари можеш да пробваш да обмислиш и това:
http://maxcombike.com/bg/bikes/%D1%81%D ... PRIMUS-26_
twise написа: майнтайн байк
twise написа:Помогна ми. Все пак ще си имам едно колело повече на умНо това Ferrini R1 не го ли водят градски велосипед?
Иначе цената му г/д ме устройва. Ако има и други колела около тези цени с подобна на Кламбъра рамка..
Burned написа:twise написа:Помогна ми. Все пак ще си имам едно колело повече на умНо това Ferrini R1 не го ли водят градски велосипед?
Иначе цената му г/д ме устройва. Ако има и други колела около тези цени с подобна на Кламбъра рамка..
Рамката на R1 няма почти нищо, да не кажа и нищо, общо с на Клаймър. Самото R1 никога не бих си го взел, то дори е с несменяемо ухо. Засега по-добре събирай за нещо по-добро.
Gen4eca написа:twise написа: майнтайн байк
От Пловдив ли си?
twise написа:Поръчал съм си Drag Climber Comp Gold... Надявам се да ми е удобно ?
Пиша само да се "похваля"
Iceto0 написа:twise написа:Поръчал съм си Drag Climber Comp Gold... Надявам се да ми е удобно ?
Пиша само да се "похваля"
В тоя случай честито.Да го караш със здраве!
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта