vla40 написа:Богдан Бояджиев от Люлин 7 (има и магазин в Люлин 6,но стои само в този в 7-ми (НЕ СЪМ СИГОРЕН ! )
http://bikestore-bg.com/kontakti-.jpg
ето къде се намират магазините![]()
Беше направил всичко точно![]()
,дори ме изчака малко след работното му време за да си взема байка.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
. Отидох да чакам в едно кафе с баща ми. След 10 минути се върнах само да попитам нещо, а пича си играе на лаптопа в някакъв сайт... crossenduro2 написа:Днес отидох във Варна, магазин Устрем. Първоначално им се обадих, да ги питам, дали ще могат да ми сменят спирачната течност на 2 спирачки. От Добрич съм и затова ги попитах първо по телефона. Отидохме с баща ми и дадохме въпросните спирачки. Човека, който беше в магазина ми каза, че ще ги обезвъздушава час и половина.. Отидох да чакам в едно кафе с баща ми. След 10 минути се върнах само да попитам нещо, а пича си играе на лаптопа в някакъв сайт...
![]()
Обясних му, че ще пътувам и ми трябват спешно. След 1 час ни се обади, че са готови. Отидох, видях всичко и останах доста доволен от работата. Купих и две вътрешни гуми и даже ми направиха отстъпка. Извода е, че работят доста добре, но са малко несериозни и бавни.
individual написа:дъра бъра
.... След няколко часа вилката ми работеше отново перфектно nenejlhuka написа:Евалата братле

Та... да си продължа разказа. Докато се мотая отпред в магазина с вътрешната гума, по-ниският от 2-та механици беше "проверил" външната гума за останали остри предмети и когато се върнах тъкмо довършваше "проверката" и с РЪКАВИЦИ!!!

но на втория ден сменената, чисто нова, вътрешна гума Continental за 15лв. вече спадна!
Не на мекица но не беше камъкът от след смяната. Перфорацията при нея се оказа съвсем малка и ПОДЧЕРТАВАМ на същото място, като при гумата, сменена в сервиза(прибрах си старата гума Maxxis при смяната и я подлепих). Днес при смяната ги сравних и местата на перфорация съвпадат 1:1!!!
Днес като я сменях, потърсих внимателно на мястото, на което се пада перфорацията спрямо вентила и естествено какво намерих?! 3мм трън, на снимката по-долу се вижда. Той не просто беше забоден във външната гума, той се подаваше цял милиметър отвътре!
Но нали човекът я "провери" с ръкавици...
ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО НА РЪКОВОДСТВОТО НА ВЕЛОМАНИЯ, НО АКО В СЕРВИЗА ИМ РАБОТЯТ ЧИРАЦИ, НЕКА ПОНЕ НЕ СЪСИПВАТ КОМПОНЕНТИТЕ НА ХОРАТА!novice написа:Пичовете от Веломания срещу Медицинска Академия - много готини за лафче...
Теглим чертата и...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...27лв. пръснати на вятъра и приятното усещане, че все пак не успяха да ми съсипят вилката заради едната смяна на спукана гума...
И накрая какво?! Лепя новата гума 1 седмица по-късно, карам си със старата, лепената, която те смениха, че щяха и да ми съсипят вилката за 1000лв.! И това е сервиз!!!![]()
![]()
![]()
ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО НА РЪКОВОДСТВОТО НА ВЕЛОМАНИЯ, НО АКО В СЕРВИЗА ИМ РАБОТЯТ ЧИРАЦИ, НЕКА ПОНЕ НЕ СЪСИПВАТ КОМПОНЕНТИТЕ НА ХОРАТА!
Нищо лично против момчетата, много са любезни, приятни пичове, обаче... не си разбират от работата! Или поне единият от тях.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Потребители, разглеждащи този форум: didkodidi и 26 госта