SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Фев 17, 2011 8:58 pm

prokalnatiq написа:Няма друг начин, освен да видите на кой тръбите минават от там (то е логично, в зависимост кой, къде има има бойлери, мифки и т.н. и спрямо местоположението на централни щранг). Подменят се тръбите, и ако пак продължава, значи проблема е другаде. :agree:

Е да ама никой не иска да руши дома си...иначе то лесно ще рушим...иначе точно зад моята стена има тяхна тръба за мивката, но майсторите казват, че не е от там, а от нашия канал, защото имало малко разтояние от 0,5см м/у сифона и плочката в банята, която се намира до мойта стая... :crazy:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот prokalnatiq » Чет Фев 17, 2011 9:18 pm

0,5 сантиметра фуга ли говориш (незапълнена). Ако е така, напълно възможно е там да прокапва м/у плочките и после по плочата да овлажнява стената. А от колко време я има това разстояние, и от кога се оплаквате? :eek3:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Фев 17, 2011 9:34 pm

prokalnatiq написа:0,5 сантиметра фуга ли говориш (незапълнена). Ако е така, напълно възможно е там да прокапва м/у плочките и после по плочата да овлажнява стената. А от колко време я има това разстояние, и от кога се оплаквате? :eek3:

Eми мухала се появи на стената ми лятото случайно брат ми забеляза, че зад книгите(там има библиотека) боята от стената е паднала.
Иначе тая фуга и аз незнам какво, ама дядо ми(той е строител и разбира) каза че не е от там защото ако е било от там плочките около нея щяли да бият на кухо...в неделя ще разбият 4-те плочки около сифона да видиме дали там е мокро, ако е мокро значи от нас е проблема. Иначе тия 0,5см трябва да са си така от както се нанесохме - преди 3 години, просто не се виждаха от чашката на канала... :boggled:

Оспамих темата за Спам, ама кво да се прави... :D :beer: :peace:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот NWD » Чет Фев 17, 2011 10:36 pm

Днес открих че рамката ми Рам Фр 2009 е спукана на още едно място-триъгълника в долната част. Принципно знам че там се появява някакъв дефект и имам познати на които точно там им се сцепиха рамките. Пукнатината все още е малка и има възможност да се завари, макар и да не е най-сигурния вариант. Интересува ме обаче, дали гаранцията ми, която има още половин година може да покрие тази пукнатина и да се уредя с нова рамка. Знам че това най-лесно може да го проверя като отида и попитам от мястото където съм закупил продукта, но все пак исках да разбера дали има смисъл да го правя. Един от приятелите ми на който му се появи този проблем се опита гаранционно да подмени рамката, но му отказаха защото не е бил с оригиналната боя а с друга. Аз все още съм с оригиналната ако това може да помогне по някакъв начин, но все пак ако може да получа някакво напъдствие, за да знам какво да предприема :bowdown: :beer:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот veskoz » Пет Фев 18, 2011 9:33 am

prokalnatiq написа:Не би трабвало да е конденс щом е вътрешна стената, просто няма с кое да прави мост...

wtf?! :bigeyes:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот eMcKu » Пет Фев 18, 2011 9:39 am

veskoz написа:
prokalnatiq написа:Не би трабвало да е конденс щом е вътрешна стената, просто няма с кое да прави мост...

http://vbox7.com/play:9109785b
какво се чудиш бе :rofl:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот veskoz » Пет Фев 18, 2011 11:02 am

:rofl:
Аватар
veskoz

Мнениеот SeSSion » Пет Фев 18, 2011 11:56 am

NWD написа:Интересува ме обаче, дали гаранцията ми, която има още половин година може да покрие тази пукнатина и да се уредя с нова рамка.

Ако ти признаят гаранцията имаш право да си купиш нова рамка на половината на цената на сегашната или ако искаш някаква по- хубава ще трябва да си доплатиш.
Пример: Рамката ти струва 690лв. признаят ли ти гаранцията ще можеш да си купи рамка за 345лв. и нищо няма да плащаш, ако искаш същата ще трябва да платиш още 345лв. Надявам се да си ме разбрал.
SeSSion

Мнениеот airborneone » Пет Фев 18, 2011 12:14 pm

SeSSion написа:
NWD написа:Интересува ме обаче, дали гаранцията ми, която има още половин година може да покрие тази пукнатина и да се уредя с нова рамка.

бла бла бла.

Куп глупости.
Трябва да ремонтират счупента част*, така, че да гарантират безопастно използване до края на гаранцията или да сменят частта с нова.
Ако не могат да я заменят поради спиране на даден модел от производство, обикновенно се заменя с най-близкия по-висок модел, като това се решава в полза на клиента.
*ако в гаранционните условия си пише, че по време на експлоатацията е нормално частта да се износи/счупи то тогава няма гаранция, за всички други случаи си важи горното
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот SeSSion » Пет Фев 18, 2011 12:33 pm

Питал съм в Рам и ми казаха, че е така.
SeSSion

Мнениеот prokalnatiq » Пет Фев 18, 2011 1:26 pm

veskoz написа:

Просто са близки (на клавиатурата) букви, и съм объркал. Знам, че конденc се пише със з , идва от кондезира. :D :agree:
Последна промяна prokalnatiq на Пет Фев 18, 2011 2:09 pm, променена общо 1 път
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот eMcKu » Пет Фев 18, 2011 1:57 pm

prokalnatiq написа:
veskoz написа:

Просто са близки (на клавиатурата) букви, и съм объркал. Знам, че кондеc се пише със з , идва от кондезира. :D :agree:

:rofl: :rofl: пак не го написа правилно
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот prokalnatiq » Пет Фев 18, 2011 2:09 pm

:rofl: :agree: :D
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот eMcKu » Пет Фев 18, 2011 4:11 pm

prokalnatiq написа::rofl: :agree: :D

абе момче ... след поправката на друга грешка ... пак си остава грешно
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот prokalnatiq » Пет Фев 18, 2011 4:13 pm

WtF? Нещо "н" то не работи като хората. :eek3:
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот veskoz » Пет Фев 18, 2011 4:58 pm

prokalnatiq написа:

Кафенце, Кола?
Аватар
veskoz

Мнениеот prokalnatiq » Пет Фев 18, 2011 5:58 pm

Само малко количка. (предната след заливане, някои копчета престанаха да функционират, а на други им се смени мястото :D ).
Аватар
prokalnatiq

Мнениеот NWD » Пет Фев 18, 2011 10:19 pm

airborneone написа:
SeSSion написа:

бла бла бла.

Куп глупости.
Трябва да ремонтират счупента част*, така, че да гарантират безопастно използване до края на гаранцията или да сменят частта с нова.
Ако не могат да я заменят поради спиране на даден модел от производство, обикновенно се заменя с най-близкия по-висок модел, като това се решава в полза на клиента.
*ако в гаранционните условия си пише, че по време на експлоатацията е нормално частта да се износи/счупи то тогава няма гаранция, за всички други случаи си важи горното

Ами колелото е купено ново от Иван, и гаранцията си е за цяло колело ако може би има някаква разлика. Може би ще е добре да отида и да попитам направо него как стоят нещата, за да си направя сметка ;)
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот Antares » Съб Фев 19, 2011 1:28 pm

Може би трябва да отидеш и да го питаш него. А той съответно да попита уандистрибюшън. Не виждам причина да ти се откаже гаранция.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот edinmilion » Съб Фев 19, 2011 7:33 pm

ot temata Забраняват карането в горите и планините !???
taurus13 написа:Малии чак ме нахокахте набързо :) ...спокойно - просто имам свойството да не се поддавам на общата еуфория и да подлагам всичко на съмнение, макар вътрешно и аз да се надявам на добър изход. С това по никакъв начин не омаловажавам постигнатите успехи от всички колеги, които участваха активно в това начинание - напротив поздравявам ви за този успех! :agree:

Аз пък се радвам, че има и такива постове, инак много мазничко се получава :evil:
А и мнението на всички е важно, иначе STAAFF на кого ще отговаря и ще парадира със специалният си интелект :agree:

Нормално е да има въпроси най малкото от любопитство, грубо е отговори с подигравки и фрази от рода мълчи си бе глупако...
edinmilion

Мнениеот PowerSlide » Съб Фев 19, 2011 9:43 pm

ACID BURN написа:Да ви е честита 138-мата годишнина от обесването на В.Левски. :peace:

ТИ празнуваш ли? :(!: :asshole:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот DonDanito » Съб Фев 19, 2011 10:14 pm

"Кубчето на Рубик" било много зарибяващо бе :D Някъде четох, че имало "клуб на анонимните кубохолици" :rofl:
Дани, тел. 0878 808 991 :)
Аватар
DonDanito

Рейтинг: 1518

Мнениеот Gasolin » Нед Фев 20, 2011 12:40 am

http://www.btv.bg/bg/action/predavania/ ... /#Comments Kак може да говорят на хората такива простотии?? Тц, тц, специално изгледах тая простотия втори път след като видях новините. Нацъкайте минусчета на статииката, може да направим световен рекорд...
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот msniki » Нед Фев 20, 2011 3:24 am

Ха то никой почти няма във форума.
Празнооооооооо. :D
:crazy:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот Alpina » Пон Фев 21, 2011 3:00 am

Ако продължавам в същия дух, скоро ще стана абонат на темата за 3:55-4:00 :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот boriss13 » Пон Фев 21, 2011 9:34 am

Ако първи ден те мързи, значи е понеделник... :xx(:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Ozzie » Пон Фев 21, 2011 1:42 pm

Заглавие: Обезвъздушаване на спирачки

PowerSlide написа:Нали пише че е за точно това, което питаш, какво искаш още :(!:

минусче
:nuts:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Пон Фев 21, 2011 1:45 pm

boriss13 написа:Ако първи ден те мързи, значи е понеделник... :xx(:

А ако те мързи и през останалите 4 дена ?
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот boriss13 » Пон Фев 21, 2011 3:36 pm

Значи е време за петъчния мързел....
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пон Фев 21, 2011 9:55 pm

От някаква тема, някъде си:
Daniel Panev написа:
Stancho написа:... на бул. Христо Смирненски 74.

:offtopic: Престара се (или тия в общината)- това ако е булевард, то аз съм Клаудия Шифър :offtopic:

Според Bgmaps е бул. Христо Смирненски. http://www.bgmaps.com/link/CC58CBE9DB63 ... 277804F3A5 :beer:
=> Клаудия Шифър има доста общо с г-н Панев. :D :peace:
Аватар
BurNiNg_IcE

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла