Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Русе, около обяд двама шосейкъри набираха по бул. "Христо Ботев" към изхода на града, посока Разград - кефеха се на топлото временце и скоростно топящия се сняг явно![]()
Баси...спомних каранията ми към Нисово, Сваленик, Писанец до преди няколко години в тая посока
.....
hitar_potar написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Русе, около обяд двама шосейкъри набираха по бул. "Христо Ботев" към изхода на града, посока Разград - кефеха се на топлото временце и скоростно топящия се сняг явно![]()
Баси...спомних каранията ми към Нисово, Сваленик, Писанец до преди няколко години в тая посока
.....
Нашата 10-членна група се насочи към Басарбово за биричка и чипс.Но фиксирахме само 1-2 чичовци с Балканчета или най-обикновени МЕТРОвски байкчета. Що не се обаждаш, като си в града, та да направим едно бръмчане?
shaady написа:ico1 до Образцов дом в около 1 часа неска на обяд
ico 1 написа:Измъкнах се мазно от работа и се прибирах по него време. Как не съм те видял, къде беше?
fall_out написа:Цяла Вело-Глутница на р.Струма, отбивиката за с.Ощава/поляната на рафтърите. Бях в един автобус и докато се усетя да го накарм да надуе тромбата, подминахме.
kapitanblood написа:fall_out написа:Цяла Вело-Глутница на р.Струма, отбивиката за с.Ощава/поляната на рафтърите. Бях в един автобус и докато се усетя да го накарм да надуе тромбата, подминахме.
Клуб "С.К.А."===Всяка неделя сме там(и околностите).....
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Ozzie написа:Във Видин, в неделя, ранния следобед мернах младеж върху новичък бял "CROSS", от тези новите модели. Очевадно беше, че рамката му е по- голяма от колкото му трябва.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта