Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
trackerr написа: Не би ли трябвало да има болтове и под двете капачки, които да развия за да ги сваля /тръбите/? .
trackerr написа:
TeDo_BaPHa написа:И един шоколад завива станиола в мармот....
trackerr написа:Мерси за схемата. Искам да отделя короната(със стержена) от горните тръби и да сложа друга корона(със стержен) от друга вилка същия модел,поради технически проблеми със стержена на едната.
kober_5bb написа:Ха така, и аз мисля да правя такъв номер, но за да ползвам сегашния стержен и да сменя ботушите и горните тръби с нови.
Не знам обаче, дали горните тръби са на резба, т.е са навити към короната или са пресовани/капсуловани, т. е. неразглобяеми. Дано да е първия вариант.
Ако ме изпревариш с операцията - споделяй, ако не аз.
kober_5bb написа:Ха така, и аз мислех да правя такъв номер, но за да ползвам сегашния стержен и да сменя ботушите и горните тръби с нови.
Не знам обаче, дали горните тръби са на резба, т.е са навити към короната или са пресовани/заварени/капсуловани, т. е. неразглобяеми. Дано да е първия вариант, но ме съмнява като ги оглеждах.
Ако решиш все пак да пробваш как са съединени - опитай да развиваш.
(Разбира се, когато си решил да сменяш/изхвърляш вилката.)
Споделяй, ако не аз.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта