crossenduro2 написа:Е да, но при мен се спусках някъде 600 метра на предна спирачка, за да я разработя... Явно трябва още.
В упътването на Magura пишеше нещо като X пъти от 30км/ч до 0 да се спре, ама колко беше X - не помня

crossenduro2 написа:Е да, но при мен се спусках някъде 600 метра на предна спирачка, за да я разработя... Явно трябва още.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
prokalnatiq написа:П.П. Кажи ми кое е по-добре да си взема 1кг желязо или 1 кг злато?
PtD написа:crossenduro2 написа:Е да, но при мен се спусках някъде 600 метра на предна спирачка, за да я разработя... Явно трябва още.
В упътването на Magura пишеше нещо като X пъти от 30км/ч до 0 да се спре, ама колко беше X - не помня
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
exiteyes написа:Някой лудачец осмели ли се вече да купи велосипед на Ram за 2011? Че тези снимки във Нико-то
azze написа:baikarafori написа:tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга)![]()
![]()
Сигурен ли си,че 'tattatatta ' не е tatatatta?Много ми е позната мелодията.
Малко преядох и в последните 5 минути се опитвам да спра да се смея на коментара ти,за да не взема да повърна.Буквално ми се повдига от смях.![]()
boriss13 написа:Не ми работят home и end бутоните на клавиатурата, и подозирам че малкия нещо е направил, няк`ва комбинация от клавиши или нещо.... Няк`ви идеи?
nqkoiem4o написа:azze написа:baikarafori написа:tattattatattata atat atatat taaaa tattatatta tat tat коя песен е с такава мелодия(не е чалга)![]()
![]()
Сигурен ли си,че 'tattatatta ' не е tatatatta?Много ми е позната мелодията.
Малко преядох и в последните 5 минути се опитвам да спра да се смея на коментара ти,за да не взема да повърна.Буквално ми се повдига от смях.![]()
@azze ако момчето познае песента една п*чка му изпълнява сите желания![]()
@Gasolin тези песни не стават,но мерси(ако се сетиш още нещо)
PRObably1 написа:Предлагат ми бартер рамка Drag the bomb с x-fusion за моя клаймър 2007 и 2-те рамки нямат усукано,спукано и тн..Нов в спорта съм и незнам..
bio написа:много объркващ и направо тъп въпрос. по принцип се инсталират програми, които ще се ползват ..
иначе конкретно:
речник, антивирусна, архивираща, mail клиент, web браузър, аудио/видео кодеци и плеъри, офис пакет, програма за запис на CD/DVD, фонетична подредба, браузър/органайзер за картинки ... и така може да продължиш до безкрайност.
PtD написа:crossenduro2 написа:Е да, но при мен се спусках някъде 600 метра на предна спирачка, за да я разработя... Явно трябва още.
Защо 4? Антивирусна сложи ли? А браузър? (IE НЕ Е читав браузър). Всякакви полезни програмки съществуват, но притежаването на някои от тях е ненужно. Сложи и CCleaner или подобно._SoRa_ написа:TeamViewer 4
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта