Taco написа:Благодаря!Това вече е отговор, който ме задоволява...Така,ако тръгнем от него, първото е, че искам Код 5 ,демек без вентила.Другото е, че бях чул Кода яде много накладките.Вярно ли е това?И не на последно място-не разбрах само едно "корави" ли са срещу студа,т.е. да висят на него?

HighFlyer331 написа:Тацо....РОТОРА може да ти яде накладките по-бързо,в зависимост какъв е ротора какви са накладките и прочие!
А за яденето...просто го обсъдихме с един пич "разминавайки се" Taco написа::beer: По повод Фризера...взимам си поукаА за яденето...просто го обсъдихме с един пич "разминавайки се"
Taco написа:Не съм...бях единствен
ПП:Към Админите:темата мисля,че е изчерпана вече за мен,разбрах това , което ми трябваше, може да я заключвате
ПП2:И искам само да попитам защо ми бяха изтрити 2 теми за продажба след като нямаше нищо нередно в тях(Продавам:чаркове нисък клас и Гемблър ФР20)?!?!Много ще съм благодарен за отговора,защото наистина не разбирам и за да мога да поправя грешката си ако има такава в темите
PtD написа:Ей така най-обичам. 100 мнения чудене А или Б, и накрая се взима В.
Едит: Мерцедес или БМВ?? А... абе накрая си купих трабантче...
webster1102 написа:Разлика в рамките - не.Има разлика единствено в компонентите.
Stancho написа:webster1102 написа:Разлика в рамките - не.Има разлика единствено в компонентите.
Като към компонентите влиза и шока, който ще е по - нисък клас и като работа -> да ще има разлика.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта