Най-гадното е, че сигурно си мислят, че проблема е от тези които бягаха сигурно...

PtD написа:TheAnimal написа:Най-мразя да ми поставят задача за вчера
Добре дошла в моето ежедневие
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Баси кво стана на Бул.Евтимий пред един магазин за чай към 19:00 днес http://www.kartabg.com/f/objects_pics/7 ... 687ff3.jpg
exiteyes написа:PATROOL - 4 патрулки заради УПП - умствено пропаднала психопатка.. Днес нещо и прищрака и започна да се отваря на целият клас след голямото междучасие и направиха сериозно предупреждение със 15-20 токата във главата, а после след училище викна полиция... Уж щях да гледам, а като видях да идват 4 патрулки тръгнах да бягам колкото сила имам макар, че нямах нищо общо... Утре проверка![]()
Най-гадното е, че сигурно си мислят, че проблема е от тези които бягаха сигурно...
DonDanito написа:lorda1 написа:Баси кво стана на Бул.Евтимий пред един магазин за чай към 19:00 днес http://www.kartabg.com/f/objects_pics/7 ... 687ff3.jpg
Какво е станало?
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
lorda1 написа:Ами....трябва да поспамя малко(много), за да ви разкажа.Екшън беше.Искате ли да разберете?
lorda1 написа:Ами....трябва да поспамя малко(много), за да ви разкажа.Екшън беше.Искате ли да разберете?
azze написа:Трябва да уча по математика!![]()
Я кажи,защото ми стана любопитно.
lorda1 написа:azze написа:Трябва да уча по математика!![]()
Я кажи,защото ми стана любопитно.
Ами аз и мой приятели си тръгваме от училище(9 ФЕГ) и вървиме по въпросния бул.Патриарх Евтимий и те са свикнали да отварят вратата на 1 магазин за чай http://www.kartabg.com/%D0%BC%D0%B0%D0% ... 72830.html и да крещят като простреляна свиня(ако някой знае как квичи).И после бягат.Но собственикът си беше устроил засада.Аз и още хора бягаме към светофарите(малко по-надолу) и като спряхме(въпреки, че аз и още 1-2-ма не бяхме викали) гледаме, че нашите хора ги няма.А един от тях(пак невинен) тича с 200км/ч към нас и казва:хванаха ги, нищо не сме направили... .После идват другите(хванатите) за да разкажат кво стана:Този, дето най-много вика са го ударили зверски в главата, че чак зъбите му изтракали(така каза той), а друг пък некаф старец(не с бастунче) го хванал и нашият го ударил в корема и побягнал.Искали са да викат полиция и да се обаждат на техните.Ама в крайна сметка нищо не стана.Баси кво толкова са направили нашите, че да ги бият...
то хубаво, да ги хванат, да ги предупредят,ама да ги налагат...
lorda1 написа:то хубаво, да ги хванат, да ги предупредят,ама да ги налагат...
fffdt написа:Купих си аз от един пич рамка на доста ниска цена и все пак той ме увери , че е "в перфектно състояние". Даваше я без ухо , тъй че не бях сложил задна капла веднага , след като я получих , но все пак му казах че е ок . Да де , ама днес си купих ухо и хоп - рамката 2 че и повече см усукано .. И сега направо издивявам
![]()
![]()
!!!
boriss13 написа:Всеки път когато съм на работа в Радисън, гледам как от отсрещното училище келеши хвърлят по минувачите айрянчета, сокчета и тн.Ебати, какъв невероятен късмет имат, че на входа на училището има охрана, и не пускат току така...
fffdt написа:Купи си снайпер![]()
hitar_potar написа:fffdt написа:Купи си снайпер![]()
Недей дава такива идеи - току-виж се намерил някой прекалено услужлив съфорумник...![]()
Оплаквам се, че новата колежка, която ще иде на МОЕТО място на работа, е много готина. Ся ли точно намериха готина мацка - когато се махам?!?
airborneone написа:ИДИОТИТЕ са пробили ВиК тръба, а им казах да НЕ дупчат там :![]()
hitar_potar написа:Оплаквам се, че новата колежка, която ще иде на МОЕТО място на работа, е много готина. Ся ли точно намериха готина мацка - когато се махам?!?
boriss13 написа:hitar_potar написа:Оплаквам се, че новата колежка, която ще иде на МОЕТО място на работа, е много готина. Ся ли точно намериха готина мацка - когато се махам?!?
Не се кахъри, тате ме е учил, че не е гот да си вадиш оная работа там, където си вадиш хлябаА и от личен опит мога да го твърдя....
veskoz написа:airborneone написа:ИДИОТИТЕ са пробили ВиК тръба, а им казах да НЕ дупчат там :![]()
Имам решение (с минимално къртене) за пробив до 8мм в PP-R. Свиркай!
boriss13 написа:Всеки път когато съм на работа в Радисън, гледам как от отсрещното училище келеши хвърлят по минувачите айрянчета, сокчета и тн.Ебати, какъв невероятен късмет имат, че на входа на училището има охрана, и не пускат току така...
airborneone написа:...но тогава хвърляхме само пликове с вода,
при това при това когато температурата навън е минимум 35 градуса
airborneone написа:Ако не се справят до 10тина дена ще свирна!
boriss13 написа:airborneone написа:...но тогава хвърляхме само пликове с вода,
при това при това когато температурата навън е минимум 35 градуса
...и то предимно по какички....
veskoz написа:airborneone написа:Ако не се справят до 10тина дена ще свирна!
60 min![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта