За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Пожелавам ти много здраве, повече свободно време за каране на колело в планината, колкото се може повече положителни емоции и да си заобиколен все от добри приятели.
Наздраве!
Последна промяна THEZOGGO на Съб Фев 26, 2011 12:24 am, променена общо 1 път
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Честито и от мен! Пожелавам ти да си все така позитивен, да имаш повече време за каране, крепко здраве и много щастие! Пожелавам ти и много енергия за хубавите начинания, които движиш!
Честит да ти е и да правиш още много обучения на две колела!
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Нямам думи за да кажа,колко много съм Благодарен,че имам най ценните съкровища на този свят: Здравето,Семейството и Вас - Страхотните приятели! Благодаря ви