ng14 написа:Интересни са новите модели на Крос.
Искам да попитам как е на живо. Според таблицата от статията, челната тръба трябва да е 170.0. Това не е ли доста голямо? Иначе аз съм 179 и смятам, че съм за XL според таблицата, но пак трябва да се пробва. Единствено ме притеснява тази голяма челна тръба - няма ли да е неудобна?
Stoks1 написа:jorkiz последно на, какво се спря? Взели си Кросс-а или Рам хт2-ката? Напиши и кажи какви са ти коментарите?
Stoks1 написа:Е както си решиш ти ще си го караш. Да ти кажа и аз съм си доволен от Кроса макар всичко да не го харесват като рамка
jump_rs написа:В една моя тема ми предложиха Крос GRX8, обаче аз първоначално се бях насочил към http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... s_id=11330 .. Прочетох,че Крос имали нови хубави,ама твърдаци.Дали и този,макар и "мекица" е хубав с добри части.Трябва ми за каране предимно по улички на Русе и 5-6 скока седмично .Нищо екстремно .
k0k0 написа:Хора велосипедите не са коли! Никога на очаквайте комфорт тип лимузина. Като има много дупки се постава от седалката..
jorkiz написа:Преди няколко дни си взех Крос-чето и чакам уикенда да се постопли и да го тествам.
Благодаря за мненията на всички. Другата седмица ще пиша как се справя колелцето
penmark написа:Как е кроса? Дай снимки да го видим. С какви спирачки го взе (мех. или хидр.)?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта