Модератор: Модератори в пазара
WhiteBeasT написа:.....
webster1102 написа:В случая,ти си виновен!Защо не мислиш?!Пратка за 600лева и ти няма да я погледнеш преди това?!
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
WhiteBeasT написа:НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ВЪВ МТБ ФОРУМЪТ ! Днес получих пратка за 600 ЛЕВА ( вилка ) човекът който ми я прати нямал регистрация във МТБ ФОРУМЪТ намери ме по скупе да ми предложи ! Съгласих се да ми я изпрати звънна ми да ми каже че забравил да сложи опция отвори преди да купиш ! Казах че няма проблем щом е вилката няма проблеми днес взимам пратката отивам си до нас отварям и виждам амортисеор за кола някаква или незнам за какво е счупен ! Телефоните са изклучени от еконт не носят вина мой си е проблема но внимавайте не търгувайте със него да не стане както при мен ! ЧОВЕКЪТ СЕ КАЗВА МИЛЕН АНТОНОВ ДИМИТРОВ ТЕЛЕФОНЪТ МУ Е 0887443820 ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО МОЛЯ АКО ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО МИ ПИШЕТЕ ! се 600 лева отидоха ! Скупе му е ttk.warr1or има още 2 телефона изкучени те са 0897777350 и другия е 0885894404 ! Ако имате информация къде живее или каквото и да е моля да ми помогнете ще го убия и ще излежа това са 600 лева ! МОЛЯ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ! извинявам се за грешките във момента съм толкова бесен и ми е лошо сори ! Моят телефон е 0877585510 ИВО !
но няма да зарежа нещата така това са 600 лева ! Не си вдига телефона няма го никакъв сигорно утре ще си вземе парите да му приседне ще ми дадат сичката информация за него говорих със Шефа на еконт във София дойде лично до Студенски Град ще даде цялата информация за него и записите от камерите ! Това е дано си върна парите мерси на всички който ми дадоха идеите и ми помогнаха WhiteBeasT написа:НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ВЪВ МТБ ФОРУМЪТ ! Днес получих пратка за 600 ЛЕВА ( вилка ) човекът който ми я прати нямал регистрация във МТБ ФОРУМЪТ намери ме по скупе да ми предложи ! Съгласих се да ми я изпрати звънна ми да ми каже че забравил да сложи опция отвори преди да купиш ! Казах че няма проблем щом е вилката няма проблеми днес взимам пратката отивам си до нас отварям и виждам амортисеор за кола някаква или незнам за какво е счупен ! Телефоните са изклучени от еконт не носят вина мой си е проблема но внимавайте не търгувайте със него да не стане както при мен ! ЧОВЕКЪТ СЕ КАЗВА МИЛЕН АНТОНОВ ДИМИТРОВ ТЕЛЕФОНЪТ МУ Е 0887443820 ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО МОЛЯ АКО ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО МИ ПИШЕТЕ ! се 600 лева отидоха ! Скупе му е ttk.warr1or има още 2 телефона изкучени те са 0897777350 и другия е 0885894404 ! Ако имате информация къде живее или каквото и да е моля да ми помогнете ще го убия и ще излежа това са 600 лева ! МОЛЯ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ! извинявам се за грешките във момента съм толкова бесен и ми е лошо сори ! Моят телефон е 0877585510 ИВО !
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта