skiman написа:buzzjn написа:Като не можете да плувате, хич не говерете против плувкането. Аз мога

и ми е страшен кеф.
Какво разбираш под можене? За загрявака километър и после педалси, ластик, още 4 километра догонване?

Именно за това говоря в моя случай. Тренирал съм плуване и бягане едновременно, тренировките са били всеки ден, съзтезателно.

В началото (месец, два) тегаво се свиква, но след това няма грижи. Няма да намесвам триатолона, защото там добрите всъщност са бегачи, които са се научили да плуват. И да плуване е техничен спорт и трудно се учи, освен ако човек не е започнал отрано. А също за мен в момента е зверски зациклила история да се въртя в басейна като ку-ку. Друго си е в открити води.
eMcKu написа:Напротив, убеден съм, че не можеш. Крепенето над водата, не е плуване.
Като не мислиш, че е вредно, накарай някой плувец да тича, пък после, ще си говорим.
Освен над вода мога и под вода да се задържа
Просто не мога да разбера защо вдигането на железа в прашна, запотена зала да е по-полезно занимание?
Но, за да не ми се нахвърлите ще кажа, че най-полезния фитнес за всеки човек е този, който му носи най-голямо удоволствие.