Същноста ми е разголена, от 4 думи излезе ебати анализа
Мирослава Лалчева каза: аз пък пак пих
**** каза: четири едносрични думи - това се казва опростен изказ!

Мирослава Лалчева каза: (blush)
**** каза: и в същото време е толкова богат и многопластов
Мирослава Лалчева каза: само си представи
**** каза: С началните две думи лирическият субект не просто насочва вниманието към себеси, но и набляга на факта, че е различен от останалите. "пък" свидетелства точно за подобно дистанциране от обикновените плебейски забавления, акцентирайки върху изключителността на собственото занимание.
@@@@ каза: Да те ебем и многопластието
@@@@ каза: На тоаа па ся кво му стана ?!! Квоо беше тва по-горнотоо ?
#### каза: **** даде на късо
Мирослава Лалчева каза: прави ми анализ
Мирослава Лалчева каза: има и продължение
**** каза: "пак" е една от най-простите думички, но е толкова ефективна в акцента върху повтаряемостта на събитията. "Не пак, а отново" би казал поетът, но кому е нужно подобно усложняване на речта? Четирите едносрични думи придават един характерен такт, една твърдост, ако щете, една прозаичност
@@@@ каза: Да, погледниго, че запали молиФчето
#### каза: Абе, дали не се е напил на мотика
**** каза: и след цялото това въведение следва кулминацията, неочакваното по принцип, но толкова присъщо на лирическия герой действие, пиенето. С цялата конструкция Мира не просто ни съобщава, че е пила, а набляга на това, че ние никога не бихме могли да си позволим да гоправим с подобна честота и упоритост, че само се занимаваме с глупости - кой със ски, кой с покер, докато тя обръща внимание на истинските ценности в този живот.

@@@@ каза: Абе ти сигурен ли си, че не си при Мира и не си пиете заедно ?!