maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Мастика.
TheAnimal написа:TeDo_BaPHa написа:Мастика.
Чшшш, тихо бе!!!
Снощи бях на един концерт и припева на една от песните беше: Ден - два - три – МАСТИКАТА е Free. Няма нужда да ти казвам , че от снощи ми се пие мастика.
Отговора на въпроса ми е бира
lorda1 написа:Кажете бързо някой филм-фантастика,екшън,трилър, дето заслужава да се гледа.
prokalnatiq написа:когато им дойде на ум отказват да работят. И това се решава чрез вадене и слагане на кабела наново.
spirov92 написа:bobi108: Ето малко инфо: http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=524727
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта