epic написа:Здравейте, взех GRX9, не съм имал още възможност да му покажа планината (отчасти заради студа:) но изглежда добре и солидно сглобен. Всичко му е 6 с изключение на едно - като е на най малкия венец отзад обтегача чука в рамката като скачам или като мина през някоя дупка, не знам дали това е в реда на нещата и ако не, има ли лек?
PowerSlide написа:Бе има и друг лек, казва се SRAM, ама айде да не издребняваме![]()
Bolverk написа:Продължавам да чувствам тази тема като реклама на Крос. Няма въпрос няма интерес просто показване.
Белята е, че Рейнджърите на тази цена са останали само големи размери...Купуваш крос ГРХ9 за 780лв и рамка Рейнджър на драг за 130 = 910лв...
Bace_kz написа:какво примерно не трябва да правя, за да не си избия зъбите ?
Bace_kz написа: Идеята е за си взема твърдак с който да преценя дали искам да се занимавам сериозно с колоездене и да се насоча към определен стил/ове
eMcKu написа:Днес поръчах един GRX 9, пък ще го видим.
tratto написа:По интересно ми е как се справят спитачките, дали имат модулация или са твърди.
Falcor написа:Няма нещо отзиви за GRX, а доста хора изглежда си ги поръчаха.tratto написа:По интересно ми е как се справят спитачките, дали имат модулация или са твърди.
Спирачките не са толкова интересни, окомплектовката като цяло е добра и с нея не би трябвало да има проблеми. Ако има проблеми те могат да дойдат само от едно място ....... но да видим. Когато видях колелото се сетих за един колега в университета, който като му казаха че може да запише с повече от 3 изпита попита: А къде е уловката?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: CrossGRX82 и 1 госта