Ozzie написа: Първо, че нищо не отбирам от езика...
Е тогава тя кво прави тука?
Aко ти НИЩО ако не отбираш от ЕЗИКА

did написа:Ozzie написа: никак не се виждам с халка на пръста.
Стандартната "последна" реплика преди бракуването.

Ozzie написа: Първо, че нищо не отбирам от езика...
did написа:Ozzie написа: никак не се виждам с халка на пръста.
Стандартната "последна" реплика преди бракуването.
airborneone написа:Е тогава тя кво прави тука?
Aко ти НИЩО ако не отбираш от ЕЗИКА
Ozzie написа:оправяме се на инглиш
5roff написа:стискайте палци, утре съм на кино
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
25thframe написа:Ozzie написа:оправяме се на инглиш
И аз останах с подобно впечатление.
TheAnimal написа:Да е*а любовта, може ли перфектния мъж да е най-добрият ми приятел. А колкото и да изпия, мисълта за секс с него да не ми допада изобщо. Да е*а любовта!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Вервам ти,ама тоя абсурд няма да стане!
TheAnimal написа:Вервам ти,ама тоя абсурд няма да стане!
Вервай ми![]()
Просто притежава повечето качества, които харесвам.
TheAnimal написа:За човек който познавам повече от 20 години...
KiD_WiTh_GuN написа:Всичко свърши........ Намери си нов приятел а аз още тъна в спомени....... Немога да спра да мисля за това, немога да изляза от някаква дупка в която съм попаднал, разсредоточен съм постоянно, немога да правя нищо както трябва и съм в брутална депресия........
TheAnimal написа:Да е*а любовта, може ли перфектния мъж да е най-добрият ми приятел. А колкото и да изпия, мисълта за секс с него да не ми допада изобщо. Да е*а любовта!
KiD_WiTh_GuN написа:Всичко свърши........ Намери си нов приятел а аз още тъна в спомени....... Немога да спра да мисля за това, немога да изляза от някаква дупка в която съм попаднал, разсредоточен съм постоянно, немога да правя нищо както трябва и съм в брутална депресия........
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта