krustyxd написа:icemanlovers а.к.а Жоро-ДХ се разбрахме да прати обтегач който гарантира че ще стане на моята рамка но се оказа точно обратното следователно му го пратих обратно в Троян и най-нагло иска да му платя доставката обратно при положение че ме е излъгал....
Това засега е най-наглия според мен в форума... Дори си позволи да ми пише по скайп че продава РСТ Сторм (която обява всъщност е доста надценена въпреки че вилката нова е 230лв. той я дава за 195лв. а е карана 2 години

)...... едно
ЧЕРВЕНО флагче за icemanlovers
-------------------------
Потребител в МТБ форума mil4o3 (със скайп kamaro_mil4o93) поръча от името на krustyxd (скайп krustyxd и gsm 0899936134) декланшот шимано става за
захват на 2-ва размера,написано е на декланшора,казах какво пише на mil4o3 (със скайп kamaro_mil4o93 , Име Милчо Миланов) по скайп и се разбрахме да му пратя декланшора,на 07.03.2011г. прашам за София,на 08.03.2011г. е там,Милчо обаче поръчва декланшора за колегата си krustyxd (скайп krustyxd и gsm 0899936134) и тои пробва декланшора и нешо не му става на рамката,
плащат Еконта от Троян до София и ми го Връщат за моя Сметка,аз го продавах за 7лв. а сега трябва да дам 5 само и само да си
зема моията част от ЕКОНТ,за мен това е не коректно,размерите който ги пише на декланшора им ги казах,какво са мерили незнам.
Аз помолих и 2-та по оделно да платят в София в Еконт 5те лв. за да мои аз даси зема Декланшора,мисля че пре условие че казаха че го зимат и после го връщат аз съм си прав,тои си е здрав и няма какво да му е по принцип.Момчето krustyxd (скайп krustyxd и gsm 0899936134) ясно ми каза неска по скайп след много писане че няма да полати обратния транспорт и приключихме с кореспонденцията.
Относно Вилката не съм му предлагал STORM-а а и тои е на 1г. не на 2г. както пише по горе.
С 2-ве думи исках да изкарам от моя част 7 лв. като продажбата беше 100% сигурна,а сега трябжа да дам 5 лв само и само да си я
зема.Не съм лъгал за нищо и никога не лъжа декланшора на ФР-а става има дебела планка като се махне става за по дебели траби.
Момчето mil4o3 (със скайп kamaro_mil4o93 , Име Милчо Миланов) с който правихме преговори и си пращахме е до някаде невинвн,
защото е повлиан от решението на колегата си krustyxd (скайп krustyxd и gsm 0899936134) който няма регистрация в Еконт и решава че декланшора не му върши работа и автоматично ме презаква и от там аз обявявам потрепител :
krustyxd НЕКОРЕКТЕН
Това ми е първата върната пратка , смело мога да твардя а и не само аз че съм коректен и никога не лъжа
Както колегата каза (който ме прецака) на 29г. си праиш проблем за 5лв. просто за себе сисъм си прав,но !!!! НЕ СЪМ ДЕТЕ а ти колега си и ето за това ти Прощавам,дори и прецакан от теб посредством Милчо(който е най невинен)
Пожелавам ви Успех в Живота но внимаваите за напред с кой се подигравате,ще попаднетена някой който няма да е така добър като мен може да има и последици,се пак аз само с 5лв. изгорях(а декланшора си е изряден и отговаря на размерите който ви дадох)
krustyxd НЕКОРЕКТЕН