maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
did написа:за седемдесети път - дежа ву.![]()
Очакваме поредния хлапак с излишни пари да разбере, че ги е похарчил за глупости.
mntcrazydh написа:![]()
Did ; lorda1 - просто исках да покажа, че и бомбата може да е хубаво колело.Немога да кажа колко точно но около 1600 лв
lorda1 написа:mntcrazydh написа:![]()
Did ; lorda1 - просто исках да покажа, че и бомбата може да е хубаво колело.Немога да кажа колко точно но около 1600 лв
mntcrazydh написа:Немога да кажа колко точно но около 1600 лв
Alex Madman написа:mntcrazydh написа:Немога да кажа колко точно но около 1600 лв
Братле, само за информация, един мой приятел за миналия сезон си сглоби Dragomir Disel с Boxxer 05 отпред за същите пари... Сам си прави изводите
Според мен малко си се поизхвърлил с цената... Аз невиждам кое може да струва толкова много пари в това колело. Но все пак честито!mntcrazydh написа:Немога да кажа колко точно но около 1600 лв
gesh0898 написа:Лично мен не ме интересува какво мислиш за колелото ми. Виж, бих се вслушал в съветите на някого.
venci95 написа:gesh0898 написа:Лично мен не ме интересува какво мислиш за колелото ми. Виж, бих се вслушал в съветите на някого.
То и него не го интересува,и не би се вслушал в съветите на някого!И аз направих колело на базата на тази рамка,но поне разбрах,че съм сгрешил...тя ще е едно от първите неща който ще си замине от цялото колело!
Ше си мерим колелата ли? Аз карам Trek Fuel ex 7 и смятам, че имам скромна АМ мекичка.donduche написа:Почти всички, които критикуват, карат колела които наподобяват тия, с които разнасят вестници в Щатите с тях
donduche написа: Важното е какви умения притежаваме и какво желание имаме за този спорт
donduche написа:Абе то и аз май започнах да се замислям, като гледам какви рамки се продават за без пари, втора употреба. Ама ще покарам поне през пролетта с моя танк
donduche написа:Абе то и аз май започнах да се замислям, като гледам какви рамки се продават за без пари, втора употреба. Ама ще покарам поне през пролетта с моя танк
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта