drumboy написа:1.Искам да знам дали може да се свали по някъв начин боята на вилката(трабите които се движат) и да остане метален цвят?
2.Има ли някой който може да ми обясни как се сменя вилка ?
1. Може, но за какво ти е да махаш анодизацията на стеншъните? С каквото и да я махнеш, оставяш груба повърхност от което втулките ти ще се износят "quote did"
" 'Aйде не 10, но 9 пъти пъти по-бързо."
Ако говориш за ботушите, тогава отговорът е ДА, но с водна шкурка />1000/ ще стане бавно.
2. От вилката махаш: Гума, спирачка, скоростомер т.е. всичко което ще ти пречи да я откачиш.
За Oversize вилки: Шестостен 5 мм/или какъвто ти е размера на болтовете на лапата/ Отвиваш кормилната тапа, разхлабваш болтовете на лапата и с въртеливи движения, дърпайки, нагоре махаш лапата. След това внимателно махаш клина на чашките, придържайки вилката да не падне. Ако не си с капсуловани лагери вземи под предвид, че има шанс да изпадат няколко съчми. Ако новата ти вилка няма набит конус използвай плоска отверка да го избиеш и да го набиеш на новата.Желателно е да ползваш конуса който идва с чашките върху новата вилка ако нямаш идентичен!
За Normal size вилки отвинтваш болта на лапата, взимаш гаечен ключ с размера на тапата или най-големия тръбен ключ който имаш и една кърпа. Aко имаш точен размер гаечен ключ парцала не е нужен, но ако ползваш тръбен ключ от естетични причини можеш да сложиш нещо да не надере гайката. От тук процедурата е същата с горепосочените след махането на клина.
Надявам се да съм бил полезен. При допълнителни въпроси >>> ЛС

@spirov92 Поправено!
Тъй кат' стане..