от WestIce » Пет Мар 11, 2011 10:35 pm
Ще говоря в прав текст.
КОГА ще разберете, че вместо да купувате една част за 5-10лв. или друга такава дребна сума и да платите поне още толкова за куриер - ЗА ТЕЗИ ПАРИ, ще си я вземете чисто нова от магазина.
С какво са Ви били по главата, та нищо не е останало в нея? - До тук си дал 7лв за дерайлъор и 5-6лв за куриер. Искаш да го върнеш, но не искаш да поемеш куриера за връщането - всъщност е безсмислено да го връщаш, ако поемаш куриера защото се набутваш още. Безсмислено е и също да искаш той да поеме куриера - той не е виновен, че ти незнаеш какво ти трябва. Да си пробвал на някой твой приятел примерно дали става, преди да купуваш - той не ти е виновен, че ти незнаеш какво да си купиш.
icemanlovers - Тези хора, които го написаха в зелено са търгували с него, но не са го писали в тази тема по-рано, защото не е смятано, че има нужда и в 1 момент просто се струпа всичко. Как става в рамките на 8 минути ли - с 1 кратък flood по скайп, на хората с които е търгувал.
Icemanlovers - Аз лично съм му продавал налакътници 661 race, кормило и лапа Hussefelt, купувал съм ръкавици Ufo от него - всичко мина гладко, като по вода. 100% съм правил още търговия с него, но не мога да се сетя за всичко сега.