PRObably1 написа:Кой диск да взема? Тектро 180мм или avid roundagon 160мм ..Тектрото ще го купувам от магазин а авид-а 2-ра ръка..А и на коя спирачка ще спира повече съответния ротор avid bb5 или gatorbrake ?
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
NeNo написа:Може ли да ми кажете къде в Плевен има магазин за велосипеди?
lostrider@ написа:ВЕЛОЦЕНТЪР ПЛЕВЕН
Плевен 5800, ул. СанСтефано 12, магазин Вело Център
NeNo написа:Мерси много
did написа:NeNo написа:Мерси много
И защо благодариш на lostrider@, а не на мен, след като гугъл казва същото, а аз ти отговорих първи?
NeNo написа:Може ли да ми кажете къде в Плевен има магазин за велосипеди?
did написа:NeNo написа:Мерси много
И защо благодариш на lostrider@, а не на мен, след като гугъл казва същото, а аз ти отговорих първи?
NeNo написа:Защото не ми се занимава с гугъл, а той направо ми даде адреса
EDIT: И защо имам минус на горното мнение.
did написа:NeNo написа:Защото не ми се занимава с гугъл, а той направо ми даде адреса
EDIT: И защо имам минус на горното мнение.
E това е ТЪП въпрос.
MTB-Master написа:ами имам един много глупав въпрос за какво са преходниците ???
fall_out написа:Спешно ми трябва информация кога отаварят БАС утре - понеже сайта им е тотална щета. Може и кординатите на някой който да ми сервизира вилката - pike ама повече ми трябва за предната спирачка juicy 5 - имам съмнение, че са си заминали уплътненията, а незнам в кой друг сервиз биха имали понеже не съм от София. Знам, че някъде във форума ще намеря информациям, но в момента нямам никакво време.
shaady написа:Мога ли да си пусна подплънките от каската да се перат в пералнята, или само на ръка може?
Antares написа:@ магараторите - автоматично ли се слага минус на изтрито мнение, или се занимавате допълнително?
kapitanblood написа:От 2 седмици във всяка тема,в която пиша автоматично получавам абонамент за нея,и ми се пълни e-mail-a....махам абонамента,после пак така става....![]()
Някой с обяснение как да се справя с проблема....![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта