1. Всяка седмица, поради либса на повече свободно време, се пускам по два пъти отгоре (през уикенда). Вечерта си пера цялата екипировка. Това ще съсипе ли протекторите и най-вече конците, с които са зашити те?
2. Във веломания ми похвалиха латексови гуми, около 7-8 лв. При спукване, от центробежната сила, се самозалепяли. Вярно ли е това, за колко големи пукания става въпрос според вас?
3. Не мога да намеря списание БГбайк по реповете. От къде да си го купувам? (освен измачканите броеве във веломяния и на други места)
4. някъде четох, че в определен модел на максис се използвала телена уплетка за подсилване. Вярно ли е това? Кой модел гуми са това за DH и дали ще станат за мойта F4-ка?
5. Има ли по-дебели вътрешни гуми (по-здрави), които да мога да сложа на моето колело?
6. Заслужава ли си да се дадат 150 лв за долнище примерно от магазина на Иван или да си карам с анцуга а парите да инвестирам в по-смислени аксесоари по колелото, като да речем клипс педали (които все още не съм убеден, че ще ми вършат по-добра работа)
7. в бас ми казаха, че най-големия скок, с колело е 18 метра и успешно приземяване. От къде да изтегля клипа с него?
10х за отговорите.