kubetata написа:
Дело на "bat_kolio"!
What the hell ?? Как е станало това

kubetata написа:
Дело на "bat_kolio"!
dancho717 написа:What the hell ?? Как е станало това![]()
Сигурен ли си,че въпросният бат' Кольо не е я е счупил и после нарочно да я е натрошил така??
![]()
![]()
nenejlhuka написа:Аз счупих giant AC team custom : http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1278353942
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
BurNiNg_IcE написа:X.9-ката ми направи 360 градуса около оста си благодарение на 1 клон, при което се разлетяха пружини, болтове, ролки изкъртих някъв нит от него и успях да изкривя дроп аут-а на Девинчито..![]()
![]()
![]()
Antares написа:...
Antares написа:Знаеш ли какво направих, като чух изпукването? Качих бордюр. Гума по гума. Преди това бях минал тепето. Кротко, на спирачки...
Лотария.
Просто съм уцелил кьоравото.
Рамката я купих преди година втора употреба. Никакви претенции не мога да имам. Имало е да става - станало е. Идеални неща (освен Чък Норис) няма.BurNiNg_IcE написа:Е явно е дефектна...искай да ти я сменат, рамки не се чупят така...
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Antares написа:Рамката я купих преди година втора употреба. Никакви претенции не мога да имам. Имало е да става - станало е. Идеални неща (освен Чък Норис) няма.BurNiNg_IcE написа:Е явно е дефектна...искай да ти я сменат, рамки не се чупят така...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта