Накой ми плюе по колата

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Накой ми плюе по колата

Мнениеот lostrider@ » Нед Мар 13, 2011 5:15 pm

Daniel Panev написа:
lostrider@ написа:Само ще спомена, че преди малко се прибрах от каране и без никакви проблеми преминах между колите с велосипеда си (на ход, а не с бутане), като това никога не ми е било прблем и преди.

Те, траялджиите, могат да минат и върху спрели коли, не бой се... А пробва ли да минеш с детска количка? А с противопожарен автомобил?
И изобщо пробва ли да спреш на "безопасно" разстояние от входната врата?

Абе хора, разбирате ли, че място има. От тротоара до входната врата има минимум 2 метра. Ако не са и 3. Пред самата входна врата има малка бетонна площадка, след която следва тротоар и тогава са колите. Не карам траял и върху колите не минавам :D . Между самите автомобили има също поне 1 метър разстояние. Хем да може всеки да излезе от колата си без да се провира като червей, хем да се минава спокойно при нужда. Бебешка количка ще мине не, амиии.. До сега, години наред, никой на никого не е пречил и изведнъж се почна.
Аватар
lostrider@

Рейтинг: 2000

Мнениеот buzzjn » Нед Мар 13, 2011 5:56 pm

Ха, значи било гадно да ти наплюят колата. Всички тези години храчене по колите не са били напразно. :D

Положението в БГ е отвратително. За жалост не са само неграмотните шофьори, държавните чиновници са най-мега-зел.
За справка http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2011/03/11/1057521_zagrajdai_i_vladei/
buzzjn

Рейтинг: 1190

Мнениеот Antares » Нед Мар 13, 2011 6:05 pm

Туй стана епопея на захрачените. Редовно плюя по коли, които ми нарушават комфорта, като пешеходец. Това е и най-малкото. Случвало се е като няма от къде да мина - да мина по самите коли. Е и?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот crossenduro2 » Нед Мар 13, 2011 10:26 pm

Antares написа:Туй стана епопея на захрачените. Редовно плюя по коли, които ми нарушават комфорта, като пешеходец. Това е и най-малкото. Случвало се е като няма от къде да мина - да мина по самите коли. Е и?

Не веднъж съм чупил странични огледала с кормилото на колелото ми, за това, че не мога да мина! :beer:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот exiteyes » Нед Мар 13, 2011 10:34 pm

crossenduro2 написа:
Antares написа:Туй стана епопея на захрачените. Редовно плюя по коли, които ми нарушават комфорта, като пешеходец. Това е и най-малкото. Случвало се е като няма от къде да мина - да мина по самите коли. Е и?

Не веднъж съм чупил странични огледала с кормилото на колелото ми, за това, че не мога да мина! :beer:

Откакто смених кормилото с по-широко и аз имам мааалки спънки покрай такива минавки..

Antares това с минаването над колата не бях го пробвал, но ако се наложи и мина над някоя какво ли ще стане :eek3: :idea:
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот Antares » Нед Мар 13, 2011 10:56 pm

Ами виж сега, аз съм минавал пеш. Но го правя смело, защото повечето хора, които могат да ме набият - мога да ги надбягам :lol:
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот exiteyes » Нед Мар 13, 2011 11:01 pm

Antares написа:Ами виж сега, аз съм минавал пеш. Но го правя смело, защото повечето хора, които могат да ме набият - мога да ги надбягам :lol:

Ее сега нямам намерение да минавам със гумите да чупя стъкла, но маратонското ми бягане би издържало повече от спринтьорското от тръгне някой чичка да ме гони :lol:
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот hitar_potar » Пон Мар 14, 2011 1:29 am

Значи щото на тебе такъв ти е опита, Алпина, следователно всички са такива, така ли? По-болно от това заключение - здраве му кажи!!! При мен защо е различно положението? Защо попадам на добри хора в около 85-90% от случаите? Хора, които след направена забележка си взимат поука, извиняват се, ала бала...
Въобще много ви се чудя, колеги - как така всички се емнахте кой да плюе, кой да взривява, кой да корми и псува? Как само 1 човек освен автора предложи по-мирен вариант като за начало?
Другата страна на медала - плюещия индивид толкова ли няма акъл в главата си, та да дойде и да ми каже: Абе така и така, недей спира тука, че пречиш! Лично ми се е случвало - мацката е докторка и живее в съседния блок, а гаража й е в моя, 1 вечер дойде до вкъщи, извини се, че ме притеснява и ме помоли да си преместя колата с метър назад, понеже не е добра шоферка и я е страх на заден ход да не закачи колата ми, понеже бърза за нощна смяна. Независимо че имаше достатъчно място. Слезнах, дръпнах колата, пожелах й лека смяна, и оттогава насам си имам 1 наум, че е докторка и може да бъде викната по спешност в малките часове на денонощието - колата ми да се спира на място, на което няма да й пречи. ;)
Защо се емнахте с дивите изпълнения още отначало? Къде я добринката у вас бе? Разбирам да направите забележка и да ви се изсмеят или да ви теглят една звучна, па след това при следващ случай да правите мизерии. Ама защо още отначало? :dontknow:
Antares написа:Ами виж сега, аз съм минавал пеш. Но го правя смело, защото повечето хора, които могат да ме набият - мога да ги надбягам :lol:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :rofl:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот lostrider@ » Пон Мар 14, 2011 9:13 am

hitar_potar написа:Значи щото на тебе такъв ти е опита, Алпина, следователно всички са такива, така ли? По-болно от това заключение - здраве му кажи!!! При мен защо е различно положението?...

Не се хаби.

Зареждаме се TNT и патлаци и който е спрял неправилно му залагаме под гумите малко динамитец или му наритваме цялата кола, щото така е правилно. :^: Утре, ако някой колоездач мине покрай мене, така че и най- малко да ме подразни, ше го сваля от колелото и ще му мина през колелото, след което ще му наплюя гриповете. Решихме си проблема... :crap:
Аватар
lostrider@

Мнениеот lostrider@ » Пон Мар 14, 2011 9:14 am

lostrider@ написа:
hitar_potar написа:Значи щото на тебе такъв ти е опита, Алпина, следователно всички са такива, така ли? По-болно от това заключение - здраве му кажи!!! При мен защо е различно положението?...

Не се хаби.

Зареждаме се TNT и патлаци и който е спрял неправилно му залагаме под гумите малко динамитец или му наритваме цялата кола, щото така е правилно. :^: Утре, ако някой колоездач мине покрай мене, така че и най- малко да ме подразни, ше го сваля от колелото и ще му мина през колелото, след което ще му наплюя гриповете. Решихме си проблема... :crap:

Аз смятам да се насоча повече към карането, отколкото писането на коментари. Май е по- добре.
Аватар
lostrider@

Мнениеот Antares » Пон Мар 14, 2011 9:44 am

lostrider@ написа:Утре, ако някой колоездач мине покрай мене, така че и най- малко да ме подразни, ше го сваля от колелото и ще му мина през колелото, след което ще му наплюя гриповете. Решихме си проблема... :crap:
Гледай само въпросния колоездач да не е kotka12. Или някоя скрита лимонка... Че както казаха във SW EP1 - "Винаги има по-голяма риба"...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Alpina » Пон Мар 14, 2011 2:22 pm

hitar_potar, на кратко отговора ми ще бъде -> :crazy:

На малко по-разтегнато, ще ти кажа, че преди да си разправяш льольовщините си, можеше да си напрегнеш малко мозъка и да прочетеш внимателно написаното от мен, където казвам че в повечето, не всички, точно защото защитниците на "дайте да се обясняваме на малоумниците и да си губим времето с тях" считате че винаги било по-добре така.
След като заради добронамерена забележка един таксиджия тръгна да ми вади пистолет, след "може ли да не си хвърляте фасовете през прозореца" се опитваха да ме изблъскат от пътя и добре че беше един TIR-аджия да притисне малоумника за да ме спаси от него, след като на сумати пъти е следвала такава ескалация на напрежение че само чист късмет не е водила до сбивания, хайде да не ми обясняваш по детски наивините си заключения, защото до преди няколко месеца и аз си мислих че по-добре да е с добронамерена приказка, ама сега вече наистина ме е страх дали ако не кажа пак "прави ли ви впечатление, че заради спирането ви на забранено място образувате задръстване" няма да ме гръмнат

Капиш?

Или си опитал да направиш 50 забележки и след като при 45 от тях си се разбрал с хората спокойно имаш богатия опит? Понеже моята статистика е базирана на да не казвам десетки пъти повече случаи и извода който си направих е, че не си заслужава да пострадам тежко, заради това че съм казал на някой "извинявай, но това което правиш не е редно"
За това сега предпочитам да си подам сигнал където трябва, да направя мизерията или просто да стисна зъби и да отмина от колкото да имам "приятния шанс" да се падна отново на такъв бабаит.... пък бил и той както казваш минимален...
Успех и дано не ти се случват нещата, които съм преживявал след невинна забележка, че сигурно ще ти се прииска да преминеш моста...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Antares » Пон Мар 14, 2011 4:11 pm

Като видя пост на алипна, не мога да не се сетя за матричния принтер в склада. Не знам що :lol:
Без да коментирам съдържанието, щото сега ме мързи да го прочета :P

Въобще, само като я видя тая тема всеки път ме избива на хилеж...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Alpina » Пон Мар 14, 2011 4:24 pm

Колко храна имам сготвена за теб :wavey:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот veskoz » Пон Мар 14, 2011 4:38 pm

Аболютен простак и страхливец. С плюнка всеки знае. Аз ползвам отварачката за консерви на швейцареца докато не изсвири.
Ключ не маха заводския "грунд"! Ползвайте много остри предмети!!!
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот eMcKu » Пон Мар 14, 2011 5:55 pm

Искам да помоля, всеки който мине по бул. Яворов посока бул. Вапцаров, да не плюе или реже колата ми - Land Rover Discovery черен.
Благодаря.
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот venci95 » Пон Мар 14, 2011 6:01 pm

Alpina написа:Шофьора е получил книжката си в следствие на това, че тези неща трябва да са му ясни!
Т.е. щом има такава вече му е обяснено - защо да си губя времето, след като явно това не помага?

Малко предистория:
Ами мога да кажа,че днес един мина на червено,при това с 80км/ч и едва не прегази майка ми,още щом го видях извиках да се дръпне(на майка си) и вдигнах показалец към сфетофар-а(зелено за мен,червено за него),в последствие,той ме напсува,аз него също(беше с жена си и детето си в колата),слезе и започна да ми вика (тренирам муай тай от 2 години и тежа близо 91кг,висок съм 188),сещате се какво го последва пред жена му и невръсния му син.

Можеше да си спести боя и унижението,ако някой инструктур му беше казал,да не минава на червено,и ако майка му като малък го беше научила да не обижда хората когато не е прав.Моя девиз-опитай първо с добро,ако ти се отвърне с лошо-пребий го! :nuts:
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот buzzjn » Пон Мар 14, 2011 6:29 pm

venci95 написа:..........

човек :bigeyes:
още утре се записвам на тайландски бокс и без тва от години си го мисля :idea:
buzzjn

Мнениеот Alpina » Пон Мар 14, 2011 6:59 pm

Ако ви е чудно защо е така - загледайте се колко майки пресичат на червено с децата си за ръце...... баби, татковци също... ;)
То от малки им се набива в главите, че явно така трябва... :V:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот hitar_potar » Пон Мар 14, 2011 11:06 pm

Alpina написа:Успех и дано не ти се случват нещата, които съм преживявал след невинна забележка, че сигурно ще ти се прииска да преминеш моста...

Благодарско за пожеланието... Само не ми стана ясно как реши, че имаш десетки пъти повече случаи, без да ме познаваш... Както и да е - оправяй си се както си знаеш, с нерви, храчки, отварачки за консерви, и приятелски настроени тираджии! Аз предпочитам да си го раздавам добричък и да не си вдигам кръвното. Пък нека ми е зле, батенце! ;) Съгласен съм да подадеш сигнал където трябва, или пък ако са ти джелезни нервичките - да отминеш глупака. Но предпочитам да избягвам мизериите.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Daniel Panev » Пон Мар 14, 2011 11:26 pm

eMcKu написа:Искам да помоля, всеки който мине по бул. Яворов посока бул. Вапцаров, да не плюе или реже колата ми - Land Rover Discovery черен.
Благодаря.

А не - ако си спрял на Яворов направо викам паяк, честна дума!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот eMcKu » Вто Мар 15, 2011 9:35 am

Daniel Panev написа:
eMcKu написа:Искам да помоля, всеки който мине по бул. Яворов посока бул. Вапцаров, да не плюе или реже колата ми - Land Rover Discovery черен.
Благодаря.

А не - ако си спрял на Яворов направо викам паяк, честна дума!

:bawling: :bawling: :bawling:
аз вилка не мога да си купя, а ти паяк, ще ме караш да плащам
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот taurus13 » Вто Мар 15, 2011 6:01 pm

Тая тема е култова! "Накой ми плюе по колата" заслужава да влезе в златния фонд на МТБ форума заедно с други бисери, като "Жилката ми се надърви(одърви)"(не помня точно) :rofl:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Antares » Сря Мар 16, 2011 12:00 pm

Бахти, с'я като съм хремав... колко полезен материал отива на вятъра... вместо да давам поводи за теми по форумите :lol:
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Watanabe » Сря Мар 16, 2011 1:36 pm

buzzjn написа:

Отивай, ще се присламча към вас като ще се ходи по кръчми и разни пого сборища.
Watanabe

Рейтинг: 1606

Мнениеот buzzjn » Сря Мар 16, 2011 2:30 pm

Watanabe написа:
buzzjn написа:

Отивай, ще се присламча към вас като ще се ходи по кръчми и разни пого сборища.

хахахахха ще ги счупим и после ще ги плюем :rofl: :rofl: :rofl:
buzzjn

Мнениеот PtD » Сря Мар 16, 2011 6:00 pm

Колко много излишен шум...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Предишна

Назад към Бла - Бла