hitar_potar, на кратко отговора ми ще бъде ->

На малко по-разтегнато, ще ти кажа, че преди да си разправяш льольовщините си, можеше да си напрегнеш малко мозъка и да прочетеш внимателно написаното от мен, където казвам че
в повечето, не всички, точно защото защитниците на "дайте да се обясняваме на малоумниците и да си губим времето с тях" считате че
винаги било по-добре така.
След като заради добронамерена забележка един таксиджия тръгна да ми вади пистолет, след "може ли да не си хвърляте фасовете през прозореца" се опитваха да ме изблъскат от пътя и добре че беше един TIR-аджия да притисне малоумника за да ме спаси от него, след като на сумати пъти е следвала такава ескалация на напрежение че само чист късмет не е водила до сбивания, хайде да не ми обясняваш по детски наивините си заключения, защото до преди няколко месеца и аз си мислих че по-добре да е с добронамерена приказка, ама сега вече наистина ме е страх дали ако не кажа пак "прави ли ви впечатление, че заради спирането ви на забранено място образувате задръстване" няма да ме гръмнат
Капиш?
Или си опитал да направиш 50 забележки и след като при 45 от тях си се разбрал с хората спокойно имаш богатия опит? Понеже
моята статистика е базирана на да не казвам десетки пъти повече случаи и извода който си направих е, че не си заслужава да пострадам тежко, заради това че съм казал на някой "извинявай, но това което правиш не е редно"
За това сега предпочитам да си подам сигнал където трябва, да направя мизерията или просто да стисна зъби и да отмина от колкото да имам "приятния шанс" да се падна отново на такъв бабаит.... пък бил и той както казваш минимален...
Успех и дано не ти се случват нещата, които съм преживявал след невинна забележка, че сигурно ще ти се прииска да преминеш моста...