After

Изтрих всички,бисквитки,кексчета....всичко,премахнах от КП,всички абонаменти и ето го резултата....

DragonG написа:Само аз ли, откачения, си слагам мартеничка на колелото?![]()
BurNiNg_IcE написа:И аз си имам...DragonG написа:Само аз ли, откачения, си слагам мартеничка на колелото?
spirov92 написа:Не си единствен...
biker_bg написа:Scott voltage yz3 с колко мм колче може да се кара ?
biker_bg написа:Scott voltage yz3 с колко мм колче може да се кара ?
biker_bg написа:biker_bg написа:Scott voltage yz3 с колко мм колче може да се кара ?
ако някой го интересува отговора е 26.8mm
did написа:biker_bg написа:biker_bg написа:Scott voltage yz3 с колко мм колче може да се кара ?
Много късо бре!
biker_bg написа:did написа:biker_bg написа:biker_bg написа:Scott voltage yz3 с колко мм колче може да се кара ?
Много късо бре!
Scott voltage yz може да се кара с диаметър на колчето за седло: ø26,8mm
май така е по-добре.
crossenduro2 написа:Абе колегата има впредвид дължината на колчето колко може да бъде...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
BurNiNg_IcE написа:Някой знае ли какво има в жълтите пликове разпръснати из уличките в София?
PRObably1 написа:BurNiNg_IcE написа:Някой знае ли какво има в жълтите пликове разпръснати из уличките в София?
Вчера се спънах в един такъв ..Запрелича ми на нещо от сорта на пясък..Много са удобни за прескачане с оли
kapitanblood написа:PRObably1 написа:BurNiNg_IcE написа:Някой знае ли какво има в жълтите пликове разпръснати из уличките в София?
Вчера се спънах в един такъв ..Запрелича ми на нещо от сорта на пясък..Много са удобни за прескачане с оли
Цял ден ги гледам,работниците от една столична фирма за чистота,да събират калта и пясъка до бордюрите....![]()
Добро начало за един по-чист град(да се надяваме).
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Някой знае ли на коя служба следва да се обади човек за неработещ светофар?
Daniel Panev написа:Някой знае ли на коя служба следва да се обади човек за неработещ светофар?
bocky написа:Daniel Panev написа:Някой знае ли на коя служба следва да се обади човек за неработещ светофар?
112
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
MTB-Master написа:зна4и zoom 650 Downhill има ли някакви настроики и ако има какви са те ???
MTB-Master написа:em....има ли или не и какви са все едно дали ба4кат или не
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта