Водач за верига

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Водач за верига

Мнениеот Peca » Пет Юли 01, 2005 4:09 pm

Чудя се какъе да си взема,дайте предложения,в БАС ми предлагат един Труатив,други не знам.А как стои въпроса с венците,кой ще е най-добре да си оставя,като се има в предвид,че до лифта си има бая въртене,а иначе спускане.
Peca

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Пет Юли 01, 2005 4:21 pm

нищо не ти пречи да си сложиш труватива, да му махнеш горния водач, да си оставиш декланшора и да останеш с долната ролка като сложиш по-дългата ос на ролката, за да може да се мести заедно с веригата.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот gladstone » Съб Юли 02, 2005 9:50 pm

Ми то този труватив и "бокс"-а отгоре като му се махне и то ще е нищо повече от една хубава самоделка, само с около 100лв отгоре (ако все още цената му в БАС е 120...) По-добре този от веломания със 2-те жълти ролки и да им се одължат осите, само не съм сигурен дали ще се сместят горе със декланшора. Инак една планка от подходящ материал и една ролчица от тези резервните, ножовка и бормашина и си готов.
А пък ако останеш с една плоча според мен 38 зъба е най-оптималния вариант. Аз едвам си намерих такава но се родих с нея. Особено отзад най-голямата ми плоча е 32Т, със която предавката става чудесна за катерене, надолу пък също не е трудно да се придава (със най-малката (средно 12 зъба) и ще си сложиш който водач си те кефи. :beer:
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот Peca » Съб Юли 02, 2005 10:37 pm

Водачът в БАС сега е 75 кинта
Peca

Мнениеот bikerider » Съб Юли 02, 2005 11:24 pm

[quote="gladstone"]

Ми то този труватив и "бокс"-а отгоре като му се махне и то ще е нищо повече от една хубава самоделка, само с около 100лв отгоре (ако все още цената му в БАС е 120...) По-добре този от веломания със 2-те жълти ролки и да им се одължат осите, само не съм сигурен дали ще се сместят горе със декланшора. Инак една планка от подходящ материал и една ролчица от тези резервните, ножовка и бормашина и си готов.
А пък ако останеш с една плоча според мен 38 зъба е най-оптималния вариант. Аз едвам си намерих такава но се родих с нея. Особено отзад най-голямата ми плоча е 32Т, със която предавката става чудесна за катерене, надолу пък също не е трудно да се придава (със най-малката (средно 12 зъба) и ще си сложиш който водач си те кефи. :beer:
[/quote]

бих искал да те видя как катериш 2 часа на собствен ход на предавка 38:32 :D
малкия венец си е малък венец. аз предпочитам най-доброто и от двата свята. не че споря с теб.
Аватар
bikerider

Мнениеот C_Mo » Съб Юли 02, 2005 11:38 pm

[quote="Peca"]

Чудя се какъе да си взема,дайте предложения,в БАС ми предлагат един Труатив,други не знам.А как стои въпроса с венците,кой ще е най-добре да си оставя,като се има в предвид,че до лифта си има бая въртене,а иначе спускане.
[/quote]

[url=http://www.mtb-bg.com/reklama/bas%20new%20stuff/bas_newstuff.htm] Решението... [/url]
Аватар
C_Mo

Мнениеот go-ride » Нед Юли 03, 2005 9:01 am

Аз карам с този от Веломания - FSA с жълти ролки. До сега не съм имал никакви проблеми, ползвам го от 3 месеца и досега се е случвало 2 пъти да ми падне веригата и то при падания. Препоръчвам ти го, според мен е добър.
Don't let your fears stand on the way of your dreams!
go-ride

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юли 03, 2005 9:48 am

[quote="C_Mo"]

[quote="Peca"]

[/quote]

[url=http://www.mtb-bg.com/reklama/bas%20new%20stuff/bas_newstuff.htm] Решението... [/url]

[/quote]

Дап! И аз за това се сетих. Изглежда добро като визия и сигурно като качество...
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот gladstone » Нед Юли 03, 2005 11:00 am

[quote="bikerider"]
аз предпочитам най-доброто и от двата свята[/quote]

Внимавай, виж ги Те, опитаха от най-добрите домашни сливови на този свят и има падна щита и гаргите почнаха да ги кацат...:D:D

п.с. Не гледайте Война на световете...
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот bikerider » Пон Юли 04, 2005 7:45 am

нямам и намерение :agree:
Аватар
bikerider

Назад към Архив