bikerider написа:Пфф, трябваше да започнеш със снимката. Помислих, че са направили отделна, допълнителна лента на платното, а тук се вижда алея на тротоара. Нищо чудно, че продължават да карат по шосето - и аз бих постъпил така. Взимам си думите назад за общинарите.
Alpina написа:Хех, хайде сега - има ли обособени ленти за велосипеди - трябва да се кара по тях (например по Цар Борис III)
По цариградско също трябва да се кара в локалното а не в средата на бус лентата(най-дясната се пада тя и не ми се вярва да е завиващ на ляво точно по него)
deadahmed написа:Там по локалното е с дупки, може би щото нема пари общинатаКакто и да е, пак не разбрах защо трябва само по локалното да въртя? По ул. 202 в посока Сточна гара минавал ли си? Там локалното на кръстовището при входа на гробищата свършва, "начи нали" да слизам и бутаниье
did написа:Дупките са сложени нарочно! Правителството и общините така популяризират планинското колоездене за сметка на шосейното.
Alpina написа:...
По цариградско също трябва да се кара в локалното а не в средата на бус лентата![]()
ivan_radev1 написа:Брутално.
Опитвам се да не се ядосвам, но ми е доста трудно да удържа агресията си при среща с такива индивиди. Най-тъпото е, че РПУ-то е на две крачки от тази алея, но но досега не съм видял нито един полицай, който да съставя актове на стотиците нарушители, които всеки ден застрашават живота на колоездачите по единствената що-годе прилича велоалея в София.
ivan_radev1 написа:Опитвам се да не се ядосвам, но ми е доста трудно да удържа агресията си
bikerider написа:Така е с велоалеите! Ако не сте свикнали, свиквайте. Велополюция поиска "безопасни" алеи, общината й ги даде, делнаха едни кинти и всичко е супер! Сега остава да ни убедят защо са безопасни тия велоалеи.
Admin написа:не виждам с какво Велоеволюция или дори общината са виновни, че се е намерил някакъв кретен, дето се е качил с джип върху нея.
Rayko написа:Добре ще е да има колчета... ...които немогат да се прегазят.
Rayko написа:...Така идиотът ще може да влезе лесно, но няма да може да излезе. И докато връща на заден ход цялото разтояние между две преки...
Admin написа:И тъй като идиотите могат да серат на всичко, то просто не трябва да правим нищо.
Admin написа:Така че факти има най-различни. Не са само твоите.
Като гледам какво се сипе по адрес на тази организация, си мисля, че в България е най-добре да не се захващаш с нищо
bikerider написа:Има едни-единствени факти, само изводите са различни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта