did написа:мисля, че ще помогне изхвърляне от около 120 метра, без да гледаш къде пада.
най-добре е преди това да не я демонтираш от велосипеда.
bikerboy_2000 написа:did написа:мисля, че ще помогне изхвърляне от около 120 метра, без да гледаш къде пада.
Неможах да те разбера много !!!
vla40 написа:Аз имам такава вилка и работи много добре за ЗУУМ.![]()
Значи махаш тапите.Слагаш там масло после раздвижваш и трябжа да се чуе как илиза въздух.След това слагаш малко масло и на стеншъните.
saiz_swut написа:Не човек остави я отворена (без тапи )и като я натиснеш да ти пръска в лицето масло![]()
![]()
![]()
![]()
saiz_swut написа:Не човек остави я отворена (без тапи )и като я натиснеш да ти пръска в лицето масло![]()
![]()
![]()
![]()
did написа:мисля, че ще помогне изхвърляне от около 120 метра, без да гледаш къде пада.
bikerboy_2000 написа:А след като го раздвижа да исипа ли маслото ????
bikerboy_2000 написа:Благодаря за всички отговори , но все пак неможах да разбера какво масло трябва ???
nqkoiem4o написа:bikerboy_2000 написа:Благодаря за всички отговори , но все пак неможах да разбера какво масло трябва ???
Каквото масло имаш под ръка.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Ако вилката е еднотактова, двутактовото няма да стане
vvbiker написа:bikerboy_2000 написа:А след като го раздвижа да исипа ли маслото ????
Да, препорачително е. Обръщаш колелото по седалка и чакаш са се изкапи до край (около 1 час). После караш яко![]()
bikerboy_2000 написа:TeDo_BaPHa написа:Ако вилката е еднотактова, двутактовото няма да стане
А с обкновенно ще стане ли ????
dEcLiNe написа:Сипи олио и всичко ще е на 6!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта