geco написа:Какво ще стане ако пробвам да махна позилющилата се боя на краката на вилка с Терминатор,за да не правя деруги с шкурката?
crossenduro2 написа:geco написа:Какво ще стане ако пробвам да махна позилющилата се боя на краката на вилка с Терминатор,за да не правя деруги с шкурката?
То за тоя SR Xcm(на тях най-бързо има пада боята) няма смисъл да се занимаваш...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
zafirovp написа:А направо 1 см, нестава ли? Много ми се свиди тоя ход нещо. Незнам как хората, който карат с 200мм вилки, ''губят'' по 5-6 сантиметра.
eMcKu написа:_SoRa_ написа:При поставянето на нови парчета/пластинки, има ли значение как ще е разположена пластинката? Има два реда с по две дупки. По- близо до пръстите или по- близо до вътрешната част на стъпалото ли е по- добрре да се разположи пластината?
За тази пластина става дума http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 45&bih=463
Максимално напред и наляво.
zafirovp написа:А направо 1 см, нестава ли? Много ми се свиди тоя ход нещо. Незнам как хората, който карат с 200мм вилки, ''губят'' по 5-6 сантиметра.
_SoRa_ написа:Аз за планката питах как е по- добре да е разположена. Иначе положението на парчетата зависи от положението на стъпалата, на този който ще се "закопчава".
До колкото разбрах е по- добре пластинката да е разположена максимално напред
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
obelix написа:Колко горе/долу тежи комплект обикновени стоманени DT спици?
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Продуктите се изпращат със Speedy и получаването зависи от тяхното работно време.
war_shadow написа:Би трябвало да няма проблем..И пак тъп въпрос от мен но ако съм поръчал нещо в неделя пак от ride spot кога трябва да пристигне?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 333 госта