MTB-Master написа:някои знае ли official site на ZOOM ?????
did написа:MTB-Master написа:някои знае ли official site на ZOOM ?????
Търсиш откъде се превключват режимите ли?
На "сайта" на zoom това не го пише.
MTB-Master прост написа: не го намерих
did написа:MTB-Master прост написа: не го намерих
Настройките са вътрешни. Режим 4 се включва автоматично в идеално избран момент от вградена интелигентна система.
PRObably1 написа:Някой може ли да ми каже коя е песента от NWD 10,4-тата минута когато почва частта на Darren Berrecloth
TheAnimal написа:Каква беше формулата в Exel да премахнеш всички нули, отпред на колоната
PRObably1 написа:Ако някои е забелязал подписа на Joker_Here пише:I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010. Това не се ли превежда Aз съм карам Spezialized Big Hit FSR 2 2010?? И не трябва ли да бъде I riding .....
crossenduro2 написа:PRObably1 написа:Ако някои е забелязал подписа на Joker_Here пише:I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010. Това не се ли превежда Aз съм карам Spezialized Big Hit FSR 2 2010?? И не трябва ли да бъде I riding .....
I riding- няма такова животно! Има I ride, ако попринцип караме и I am riding, ако караме в момента! Първото е Present Simple (сегашно просто време), а второто Present Continuous (сегашно продължително време). В случая трябва да е I am riding... Надявам се да съм помогнал!
П.П Уча англ. език от 8 години и това като го прочетох (I riding) ми стана супер странно... Ако имаш проблеми с някоя граматика пиши на ЛС
eMcKu написа:Така е, трябва да е I am riding, а не I'm riding. Двете са съвсем различни неща - едното се чете Ай ам, а другото Им ридинг бике.
PtD написа:eMcKu написа:Така е, трябва да е I am riding, а не I'm riding. Двете са съвсем различни неща - едното се чете Ай ам, а другото Им ридинг бике.
Ха, с твърдението, че I'm е различно от I am, ако минеш матурата, образователният министър да подава оставка немедленно!
PtD написа:eMcKu написа:Така е, трябва да е I am riding, а не I'm riding. Двете са съвсем различни неща - едното се чете Ай ам, а другото Им ридинг бике.
Ха, с твърдението, че I'm е различно от I am, ако минеш матурата, образователният министър да подава оставка немедленно!
PRObably1 написа:2-ра година уча английски пък това не го знаех
PRObably1 написа:На 13 съм..Не,че това ме оправдава де
TheAnimal написа:Представи си колона с по пет цифри на ред :
00007
00057
06839... и така няколко хиляди реда
Трябва да стане
0007
0057
6839...Има една формула с която задаваш колко цифри да има на ред и откъде да се махне цифра.
Записала съм си я в офиса, но съм болничен. А ми се налага да я ползвам 3 пъти годишно и не съм я запомнила, и естествено сега е момента в който ми трябва
eMcKu написа:crossenduro2 написа:PRObably1 написа:Ако някои е забелязал подписа на Joker_Here пише:I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010. Това не се ли превежда Aз съм карам Spezialized Big Hit FSR 2 2010?? И не трябва ли да бъде I riding .....
I riding- няма такова животно! Има I ride, ако попринцип караме и I am riding, ако караме в момента! Първото е Present Simple (сегашно просто време), а второто Present Continuous (сегашно продължително време). В случая трябва да е I am riding... Надявам се да съм помогнал!
П.П Уча англ. език от 8 години и това като го прочетох (I riding) ми стана супер странно... Ако имаш проблеми с някоя граматика пиши на ЛС
Така е, трябва да е I am riding, а не I'm riding. Двете са съвсем различни неща - едното се чете Ай ам, а другото Им ридинг бике.
Утре съм на пробна матура по Englich и се надявам да изкарам над 5.50.
eMcKu написа:crossenduro2 написа:PRObably1 написа:Ако някои е забелязал подписа на Joker_Here пише:I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010. Това не се ли превежда Aз съм карам Spezialized Big Hit FSR 2 2010?? И не трябва ли да бъде I riding .....
Така е, трябва да е I am riding, а не I'm riding. Двете са съвсем различни неща - едното се чете Ай ам, а другото Им ридинг бике.
Утре съм на пробна матура по Englich и се надявам да изкарам над 5.50.
eMcKu написа:PtD написа:eMcKu написа:Така е, трябва да е I am riding, а не I'm riding. Двете са съвсем различни неща - едното се чете Ай ам, а другото Им ридинг бике.
![]()
що бе, поне Englich ми е правилно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта