Модератор: Модератори в пазара
Stoks1 написа:maverick4o Коректен отвсякъде
Teodor40 написа:drvdr написа:Teodor40 се опитва да си пробута старите педали - единя беше заминал.
Какво е заминал? Имаш 2 поста и колело за 50лв. Не се опитвай да се правиш на компетентен! Имаш ли идея въобще, как е устроен педала вътре и че това минимално опиране е 1. отстранимо 2. нормално 3. не е проблем . Сервизирани и с още 2мин. ти го правя, да е по-добре от нов. Аман от "разбирачи"!
Като е "заминал", защо искаше да ги купиш? С един педал ли ще караш?!![]()
Ако следващият, който ги гледа усети дори и минимално опиране му ги подарявам! И 50лв ще му дам, най-отговорно го казвам!
bobsata123 Върза ми тенекия, изгубих си час и половина и даже не се извини.
MuTeB` написа:Teodor40 написа:drvdr написа:Teodor40 се опитва да си пробута старите педали - единя беше заминал.
Какво е заминал? Имаш 2 поста и колело за 50лв. Не се опитвай да се правиш на компетентен! Имаш ли идея въобще, как е устроен педала вътре и че това минимално опиране е 1. отстранимо 2. нормално 3. не е проблем . Сервизирани и с още 2мин. ти го правя, да е по-добре от нов. Аман от "разбирачи"!
Като е "заминал", защо искаше да ги купиш? С един педал ли ще караш?!![]()
Ако следващият, който ги гледа усети дори и минимално опиране му ги подарявам! И 50лв ще му дам, най-отговорно го казвам!
bobsata123 Върза ми тенекия, изгубих си час и половина и даже не се извини.
Teodor40 уникален лъжец.. продаде ми лапа "Truvativ Hussefelt 60мм"
на снимките е надраскал с маркер където има обелено.. беше написал в обявата : "Единственият и кусур е сменен болт, но е със същата дължина т.е. само козметично има разлика" а всъщност трите резби на лапата не стават дори не знам дали ще мога да ги направя лапата не става за нищо.. бяхме се разбрали също така и да сложи опцията "отвори преди да платиш" но днеска като отидох не беше отбелязана..в пратката.. уникално некоректен потребител
Поздрави!
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Alex Madman написа:lorda1
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта