Аз лично се местя в този форум

няма да се оправдавам,съботата бях на работа но утре не съм
няма да се оправдавам,съботата бях на работа но утре не съм  така че ако не ми мине котка път около 8,30 тръгвам по запланувания маршрут
 така че ако не ми мине котка път около 8,30 тръгвам по запланувания маршрут 

Келеша написа:решено е след 20 минути тръгвам.Надявам се да се срещна с шуменлии по някое време

по добре че нямаше
по добре че нямаше  носни кърпички не нося въжета ластични също, другият уикенд пак
носни кърпички не нося въжета ластични също, другият уикенд пак  целта е ясна маршрута също.Преходи над 100км се тръгва по рано не в 11 00ч.Моя милост лятото и в 5 00ч съм тръгвал
 целта е ясна маршрута също.Преходи над 100км се тръгва по рано не в 11 00ч.Моя милост лятото и в 5 00ч съм тръгвал 

Нямам проблеми иначе с ранното ставане и тръгване никакви.
 Нямам проблеми иначе с ранното ставане и тръгване никакви.
 ремаркета не искам,Вики може да се навие стига времето да му хареса
 ремаркета не искам,Вики може да се навие стига времето да му хареса  пък и ме слуша като му кажа нещо.Както той сам каза когато е с мене се чувства като дете
 пък и ме слуша като му кажа нещо.Както той сам каза когато е с мене се чувства като дете  Пък относно прехода, една година изпращахме Запа ако се сещаш минахме 200км с Викито на другия ден карахме некви 60км черно
Пък относно прехода, една година изпращахме Запа ако се сещаш минахме 200км с Викито на другия ден карахме некви 60км черно  като се сетя само.......не смятам никого за скатавка
 като се сетя само.......не смятам никого за скатавка  спокойно.В нашия регион има един луд
 спокойно.В нашия регион има един луд   добре е известен, предполагам в другите населени места също има подобни екземпляри
 добре е известен, предполагам в другите населени места също има подобни екземпляри 

Анелия написа:А засега моят принцип е, че на преход над 100 км не се тръгва ако предния ден си правил преход над 100 км

Ще направим най-голямата тренировка ,като си дойда!Поздрави!
 Ще направим най-голямата тренировка ,като си дойда!Поздрави!

,защото ще ходя на погребение на сестра ми съпруга и почина и всичко ми се провали.
 ,защото ще ходя на погребение на сестра ми съпруга и почина и всичко ми се провали. 

Бяхме в малко камерен състав, но пък случихме на чудесно време - леко прохладно, без да е студено. Във Върбица се почерпихме стабилно на една сладкарница с еклери, охлюви и нектари. На връщане от Преслав започна да пръска дъжд, но не беше много сериозно. Като наближихме Руец дъждът доста се усили, но се скрихме за 10-на минути под една спирка докато поспре. Все пак се прибрахме мокри, но доволни от разходката. В цифри - 130км за малко повече от 6 часа чисто каране.
  Бяхме в малко камерен състав, но пък случихме на чудесно време - леко прохладно, без да е студено. Във Върбица се почерпихме стабилно на една сладкарница с еклери, охлюви и нектари. На връщане от Преслав започна да пръска дъжд, но не беше много сериозно. Като наближихме Руец дъждът доста се усили, но се скрихме за 10-на минути под една спирка докато поспре. Все пак се прибрахме мокри, но доволни от разходката. В цифри - 130км за малко повече от 6 часа чисто каране.

лабежно каране 20км с 10 повторения
 лабежно каране 20км с 10 повторения 
 има ли някой от вас свободен за малко  до йкрая на седмицата,който ще може да си уговорим среща ,за да ни покаже на мен и няколко други човека практически как се почиства и смазва вилка,защото досега никой от нас не е виждал.Вчера се пробвахме ама нищо н направихме
  има ли някой от вас свободен за малко  до йкрая на седмицата,който ще може да си уговорим среща ,за да ни покаже на мен и няколко други човека практически как се почиства и смазва вилка,защото досега никой от нас не е виждал.Вчера се пробвахме ама нищо н направихме  Ако има някой който да отдели малко време ще сме му много благодарни нека да пише във форума и да си уговоим срещата. Благодаря предварително
 Ако има някой който да отдели малко време ще сме му много благодарни нека да пише във форума и да си уговоим срещата. Благодаря предварително  
Келеша написа:Айде на Исперихлабежно каране 20км с 10 повторения

н.
 н.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта